неділя, 04 вересня 2016 14:08

"Будемо щасливі, якщо вдасться здобути тут 1 очко": як збірна Ісландії готується до матчу з Україною
27

Фото: Ірина КОЗЮПА

Збірна Ісландії провела тренування на полі НСК "Олімпійський". Перші 15 хвилин "вікінги" дозволили журналістам подивитися за їх підготовкою до відбірного матчу Кубка світу-2018 проти України.

Спочатку гравці і тренерський штаб зібралися у коло. Наставник ісландців Хеймір Хадльгрімссон сказав кілька слів після чого футболісти почали пробіжку. Тоді розминка і вправи з м'ячем. Воротарі працювали окремо.

Цікавий епізод трапився з одним з гравців збірної Ісландії. Хтось із персоналу підрізав штани Емілю Хальдфредссону на рівні колін і перетворив їх на шорти. Ще кілька футболістів вдалися до такого самого методу. Очевидно, гості не очікували, що у Києві буде так спекотно. Сьогодні у столиці України +25 С.

Автор: Ірина КОЗЮПА
 

Ще одна особливість тренування збірної Ісландії — ось такі коктейлі для футболістів. Кожна посудина підписана номером гравця. Персонал точно знає, кому яка порція належить.

Автор: Ірина КОЗЮПА
 

За тренуванням спостерігав президент Федерації футболу Ісландії Гейр Торстейнссон та 8 ісландських журналістів. Вони прилетіли до Києва окремо від команди і кожен добирався іншим маршрутом. Хтось летів через Стокгольм, інші через Гельсінкі.

Автор: Ірина КОЗЮПА
 

"Збірна Ісландії завжди літає рейсовими літаками, - розповідає один з ісландських колег. - Нас чекає дуже важка гра. Будемо щасливі, якщо вдасться здобути тут 1 очко. Знаю, що українці не дуже вдало виступили на Євро, але вам просто не щастило.

Збірна Ісландії гратиме завтра так само, як і на Євро — за схемою 4-4-2 і стартовий склад буде приблизно таким самим. Єдине, травмованого нападника Колбейна Сігторссона замінить Альфред Фіннбогасон. Травма Колбейна - це велика втрата для збірної. Без нього буде важко. У нього чудова результативність у збірній".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 2 гравців збірної Ісландії поїхали на екскурсію Києвом

Також ісландські колеги зізнаються, що якби матч проходив з глядачами, то до Києва підтримати команду приїхали б кілька сотень вболівальників.

"Сотня, а може і 2, - каже ісландець. - До Києва важко дістатися з Ісландії. Крім того, багато фанатів витратити чимало грошей на Євро".

Тренування тривало з 11:30 до 13:00. Після цього збірна Ісландії відправилася назад у готель.

Матч Україна — Ісландія пройде завтра у Києві. Початок зустрічі о 21:45. Прямий ефір на каналі "Україна". Наш сайт проведе текстову он-лайн трансляцію стартового поєдинку у відборі на Кубок світу-2018.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ми знаємо, що Україна не забила на Євро жодного гола. Але це нічого не означає" - головний тренер Ісландії

Зараз ви читаєте новину «"Будемо щасливі, якщо вдасться здобути тут 1 очко": як збірна Ісландії готується до матчу з Україною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути