неділя, 17 травня 2009 12:39

"Шахтар" забезпечив собі місце в Лізі Чемпіонів

"Шахтар" забезпечив собі місце в Лізі Чемпіонів

Підопічні Мірчі Луческу експериментальним складом легко справилися в Луганську з "Зорею".

У котре "Зоря" не змогла нав"язати боротьбу одному з грандів чемпіонату. "Динамо" і "Шахтар", граючи фактично резервним складом, по черзі здобули перемоги на Авангарді, з тією лише різницею, що кияни обмежилися тільки одним м"ячем, а гірники виграли, як і в минулому сезоні з різницею плюс три.

Вперше після довгої перерви Луческу випустив на поле Руслана Фоміна, який склав пару форвардів з Селезньовим. Останнього по праву можна вважати героєм зустрічі: два голи і результативна передача говорять самі за себе.

Селезньов оформив дубль і зробив результативну передачу

Четвертий за рахунком кутовий у донетччан виконав Кравченко, і Селезньов на ближній штанзі відправив м"яч у сітку воріт. Відбулося це при повному потуранні гравців оборони і воротаря.

На початку другої половини здавалося, що "гірників" влаштує мінімальна перевага. Але Селезньов втік по лівому флангу, легко справився з Дураєм і, увійшовши до штрафної, пробив низом під ближню штангу – гол на совісті Комарицького. Після цього Вілліан пограв в стінку з Селезньовим і, вийшовши один на один, спокійно переграв воротаря.

Зафіксованим результатом "Шахтар" забезпечив собі друге місце і путівку в кваліфікаційний раунд Ліги чемпіонів. "Зоря" ж все нижче опускається в турнірній таблиці, наближаючись до зони вильоту. У наступному турі підопічних Волобуєва чекає виїзд до Маріуполя. Очікується дуже серйозне протистояння - програвший дуже навіть може скласти компанію "Харкову"...

"Зоря" - "Шахтар" 0:3

Голи: Селезньов, 28, 74, Вілліан, 80

Зоря: Комарицький, Цимакурідзе, Курілов (Колесніченко, 71), Дурай, Грінченко (Ховбоша, 84), Болохан, Каменюка, Райчевіч, Жуніор, Антонов, Бага (Сікорський, 82)

Шахтар: Худжамов, Єзерський, Іщенко, Чижов, Шевчук, Дуляй (Полянський, 46), Левандовскі (Хюбшман, 60), Вілліан, Кравченко (Гай, 69), Селезньов, Фомін

Попереджений: Курілов

football.ua

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" забезпечив собі місце в Лізі Чемпіонів ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути