понеділок, 16 червня 2014 15:25

П'ятенко очолив донецький "Металург"

П'ятенко очолив донецький "Металург"
Володимир П'ятенко tavriya.com.ua

Футбольне міжсезоння в Україні підходить до завершення. Сьогодні, після відпустки, перший робочий день у футболістів і тренерів донецького "Металурга".

"Наша команда приступає до тренувань під керівництвом нового головного тренера Володимира П'ятенка, - говорить спортивний директор Вардан Ісраелян. - Попередній наставник команди Сергій Ташуєв продовжить свою роботу у махачкалинському "Анжі". Хотів би подякувати Сергія Альбертовича за ту плідну роботу, яку він провів, тренуючи нашу команду. Ми бажаємо йому успіхів у його майбутній кар'єрі.

Керівники нашого клубу прийняли рішення призначити на посаду головного тренера добре відомого нашим уболівальникам Володимира П'ятенка. Талановитий тренер вже був раніше на чолі нашої команди, йому знайома філософія нашого клубу. З Володимиром Миколайовичем у тренерському штабі, працюватимуть Альберт Ковальов та Андрій Нікітін.

З сьогоднішнього дня гравці будуть проходити медичне обстеження в одній з клінік Донецька. У найближчі дні команда буде проводити тренування на своїй навчально-тренувальній базі.

За погодженням з керівництвом клубу і головним тренером трохи пізніше до команди приєднаються гравці різних національних і молодіжних збірних, а також легіонери. Іноземним футболістам дозволено прибути до Австрії. У повному складі команда повинна зібратися 21-го червня, коли почнуться австрійські збори нашої команди.

Зміни у складі команди мінімальні. Повертається у "Шахтар" орендований нами у "гірників" Сергій Болбат. В "Анжі" перейшли Георгій Зотов та Сергій Каретник. Геворг Казарян продовжить свою кар'єру в грецькому "Олімпіакосі".

Повернулися в "Металург" три молодих талановитих гравця: Віталій Тимофеєнко, Євген Трояновський і Максим Дегтярьов, які навесні захищали кольори алчевської "Сталі", - сказав Ісраелян.

Зараз ви читаєте новину «П'ятенко очолив донецький "Металург"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути