вівторок, 29 січня 2013 12:21

Промоутер Повєткіна звинуватив Володимира Кличка в "пограбуванні уболівальників"

Промоутер Повєткіна звинуватив Володимира Кличка в "пограбуванні уболівальників"
Володимира Кличка звинуватили у грабежі. Фото: reuters.com

Промоутер російського боксера-важковаговика Олександра Повєткіна німець Калле Зауерлянд в своєму твіттері звинуватив українця Володимира Кличка в пограбуванні уболівальників. За словами Зауерлянда, Кличко, який намагається ухилитися від бою з Повєткіним, краде час і гроші фанатів.

Кличко володіє титулом "суперчемпіона" WBA (Всесвітня боксерська асоціація), в той час як Повєткін є "звичайним" чемпіоном світу за версією цієї організації. WBA ухвалила, що до 26 лютого 2013 Кличко з Повєткіним повинні зустрітися на рингу, але українець попросив перенести цей поєдинок на літо, щоб у квітні провести добровільний захист титулу - в бою з кубинцем Одланьєром Солісом. Чи задовольнить WBA прохання Кличка, поки невідомо.

"Досі не можу прийти в себе. Соліс! Грабіж серед білого дня", - написав Зауерлянд, коментуючи інформацію про можливий поєдинок Кличка з кубинцем.

Промоутер відзначив, що Соліс у 2011 році програв Віталію Кличку в першому раунді, а з тих пір провів тільки один бій - у травні 2012 року з німцем Костянтином Айріхом. Зауерлянд також вказав на те, що Соліс не включений в рейтинг 15 кращих важкоатлетів за версією WBA.

Зараз ви читаєте новину «Промоутер Повєткіна звинуватив Володимира Кличка в "пограбуванні уболівальників"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути