пʼятниця, 18 січня 2013 16:33

Володимир Кличко хоче замінити Повєткіна жертвою брата

Володимир Кличко хоче замінити Повєткіна жертвою брата
Володимир Кличко хоче зустрітися на рингу з Солісом. Фото: itar-tass.com

Український боксер-важкоатлет Володимир Кличко планує 6 квітня 2013 провести бій з кубинцем Одланьєром Солісом. Про це повідомляє сайт Boxingscene.com.

Найближчий бій Кличко повинен провести до 26 ферваля. Суперником українця, який володіє титулом "суперчемпіона" світу за версією WBA (Всесвітня боксерська асоціація), повинен стати росіянин Олександр Повєткін, який володіє титулом "звичайного" чемпіона світу WBA.

WBA ухвалила, що представники українця і росіянина повинні були визначитися з умовами бою до 17 січня. Однак цього зроблено не було, тому будуть проведені торги за право організувати поєдинок.

Однак сам Кличко в середині січня попросив перенести бій з Повєткіним як мінімум до літа. У квітні ж українець має намір провести добровільний захист чемпіонського титулу. Якщо WBA задовольнить запит Кличка-молодшого, то 6 квітня він з великою часткою ймовірності зустрінеться з Солісом.

Соліс виграв золото Олімпійських ігор 2004 року в Афінах. Через три роки кубинець почав професійну кар'єру і з тих пір провів 19 боїв. На його рахунку 18 перемог (12 нокаутом) і один програш. При цьому своєї єдиної поразки Соліс зазнав від Віталія Кличка в березні 2011 року.

Кличко, крім титулу "суперчемпіона" WBA, володіє званнями чемпіона світу за версіями WBO (Всесвітня боксерська організація) і IBF (Міжнародна боксерська федерація). За свою кар'єру українець провів 62 бої, зазнавши в них три поразки.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Кличко хоче замінити Повєткіна жертвою брата». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути