понеділок, 18 червня 2012 10:29

"Про Францію вже забули" - Девіч

"Про Францію вже забули" - Девіч
Марко Девіч в захваті від підтримки уболівальників. Фото: shakhtar.com

Форвард збірної України Марко Девіч впевнений, що Англія синьо-жовтим по зубах і вдячний уболівальникам за підтримку. Про це він сказав після відкритого тренування на донецькому стадіоні "Металург", яке відбулося 17 червня.

"Матч з Францією ми вже забули і всі думки зараз про майбутній поєдинок з Англією. Сподіваюся, ця гра - не остання для нас на чемпіонаті Європи. Уже дивилися матч Англії зі Швецією, тепер продовжимо розбирати гру англійців. Думаю, всім нам добре знайомі футболісти збірної Англії, які виступають в великих європейських клубах. Англія поки йде без поразок. Це дуже сильна збірна. Але при цьому я абсолютно впевнений, що з цією командою можна грати", - сказав форвард збірної України.

І в Києві і в Донецьку у команди дуже хороша підтримка, вважає Девіч.

"Ви самі бачили, що навіть екстримальні погодні умови, які були на початку нашого матчу з Францією, не відлякали уболівальників - як тільки злива закінчилася, стадіон знову став повним", - зазначив він.

Нагадаємо, матч збірних України і Англії відбудеться 19 червня на "Донбас Арені". Початок о 21:45. Трансляція на телеканалах "Україна" і "Футбол".

Зараз ви читаєте новину «"Про Францію вже забули" - Девіч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути