пʼятниця, 05 вересня 2014 16:43

"Повернення Блохіна до "Динамо" можливе. Ми не вороги" - Суркіс

"Повернення Блохіна до "Динамо" можливе. Ми не вороги" - Суркіс
Суркіс: "Ми з Блохіним не вороги". Фото: dynamo.kiev.ua

Екс-наставник київського "Динамо" Олег Блохін може повернутися в клуб. Про це в коментарі Gazeta.ua сказав президент біло-синіх Ігор Суркіс, коментуючи відкликання Блохіним свого позову на адресу столичного клубу.

"Напевно, в Олега Володимировича був час, він подумав і зрозумів, що проти рідного клубу перспектив судитися немає. І краще поганий мир, ніж хороша війна. Цю просту істину ми всі сьогодні усвідомлюємо як ніколи. Навіть коли в нас був конфлікт, я нічого поганого на адресу Олега Блохіна не говорив", - сказав президент "Динамо".

Ігор Суркіс спростував інформацію, яка з'явилася раніше про те, що тренеру вдалося вибити в клубу компенсацію в розмірі 4 млн євро.

"Він хотів значно менше, а зараз почали з'являтися цифри, яких взагалі в природі не існувало. В словах Олега Блохіна чітко все відображено: клуб йому нічого не винен, жодної фінансової компенсації", - підкреслив Ігор Михайлович.

Президент біло-синіх не виключив повернення екс-тренера в клуб.

"У цьому житті можливо все. Емоції вляглися. Ми найближчим часом зустрінемося з Олегом Володимировичем, поговоримо. Повірте, ми з ним не вороги. Він дуже багато зробив для "Динамо" як гравець. Тренерські прорахунки не можуть цього перекреслити", - резюмував Ігор Суркіс.

Зараз ви читаєте новину «"Повернення Блохіна до "Динамо" можливе. Ми не вороги" - Суркіс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути