Ексклюзиви
середа, 27 червня 2012 20:12

Поляки подякують уболівальникам та збірним 16 мовами за футбол

Поляки подякують уболівальникам та збірним 16 мовами за футбол
У Варшаві на стадіоні з'явиться величезний біло-червоний прапор. Фото: polskieradio.pl

Завтра на Національному стадіоні під час півфінального матчу Італія – Німеччина у Варшаві з'являться величезний біло-червоний прапор і на додаток гігантський банер зі словами "Дякуємо" на 16 мовах.

Ініціатором біло-червоного прапору, розмірами на весь сектор, є Томас Жімох, польський радіожурналіст. Прапор розмірами 30 м на 52 м, вагою 200 кг вже був представлений публіці під час матчу групи Чехія - Польща у Вроцлаві. Він повинен був надавати підтримку польським гравцям. Цього разу він буде формою подяки всім уболівальникам і командам за створення футболу в Польщі.

Така форма вираження вдячності на стадіоні має обов'язково узгоджуватись з УЄФА.

"Ми знаходимося в "позиції старту". Ми чекаємо на зелене світло від УЄФА. Прапор готовий і чекає в Глівіце, автомобіль і упакування також. Ми чекаємо затвердження і вже потім будемо везти його до Варшави. Це той же самий прапор, який був у Вроцлаві, з додаванням банера-подяки шанувальникам під час фінального матчу Євро в Польщі", - сказав Александр Гольдшнайдер, один із спонсорів створеного прапору.

Баннер надрукували вчора вночі однією друкарнею міста Глівіце. Це вказує на те, що УЄФА погодиться, щоб польські уболівальники розправили його на стадіоні.

Зараз ви читаєте новину «Поляки подякують уболівальникам та збірним 16 мовами за футбол». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути