пʼятниця, 12 грудня 2014 02:09

"На похвалу заслуговує не лише Шовковський" - Ребров

"На похвалу заслуговує не лише Шовковський" - Ребров
Фото: fcdynamo.kiev.ua

Наставник Динамо Сергій Ребров прокоментував перемогу своєї команди над Стяуа в заключному турі групового раунду Ліги Європи.

- Як могли шукали для хлопців мотивацію, але на підсвідомому рівні на гравців тиснув той факт, що завдання виходу в плей-офф виконано. Тим не менш я вдячний хлопцям і за сезон, і за сьогоднішню гру. Треба добре перепочити, заспокоїтися і приготуватися до важких зборів. Також хотілося б привітати вболівальників і подякувати їм за підтримку.

- Напевне, особливої похвали заслуговує Олександр Шовковський?

- Згоден. Але не менших компліментів заслуговує Микита Бурда. Хлопець з робочою правою весь сезон в Лізі Європи відіграв не на своїй позиції. Теж саме можна сказати про Олега Гусєва. Сашко Шовковський теж відпрацював сьогодні чудово. Але зі своїм досвідом він просто зобов'язаний виручати команду. Також похвалю й наших центральних захисників: вони виграли всю повітряну боротьбу.

- Склалося враження, що вже не перший раз Джермейн Ленс кидає молодого Микиту Бурду напризволяще. Згодні?

- Ви спостерігаєте одне, ми - інше. Ми бачимо, як Ленс працює в атаці, і дуже розраховуємо на цього гравця. Хоча його дії мають бути більше спрямовані на оборону. Ми працюємо над цим.

- Можете поділитись планами на зимові збори?

- Команда збирається 12 січня. Після медогляду вирушимо до Марбельї, де зіграємо на Marbella Cup. Після першого збору дамо хлопцям кілька днів відпочинку, після чого 4 лютого розпочинається другий збір. Він триватиме до 17 лютого. В залежності від того, де відбуватиметься перший матч плей-офф, визначимося з нашим подальшим графіком.

Зараз ви читаєте новину «"На похвалу заслуговує не лише Шовковський" - Ребров». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути