понеділок, 12 жовтня 2015 01:14

Плюс 18-річний Зінченко: збірна України потренувалась перед Іспанією
12

18-річний півзахисник Олександр Зінченко 8 жовтня грав за молодіжну збірну України проти Ісландії у відборі на Євро-2017. А вчора тренувався з першою командою країни, яка готується до вирішального поєдинку у кваліфікації Євро-2016. Михайло Фоменко викликав футболіста на заміну Сергію Сидорчуку. Гравець "Динамо" отримав жовту картку у матчі проти Македонії і не допоможе національній збірній через дискваліфікації. Так само, як і Євген Хачеріді. 

 

На передматчевій прес-конференції, яку Михайло Іванович відвідав разом з капітаном та рекордсменом збірної Анатолієм Тимощуком, коуч відмовився розкривати будь-які карти, щодо стартового складу на матч з іспанцями. Фоменко лише пожартував, що Хачеріді та Сидорчук точно не зіграють і підтримуватимуть команду на трибунах.

Після прес-конференції збірна провела тренування на одному з полів у Конча-Заспі. Перші 15 хвилин були доступними для журналістів. Євген Коноплянка, який зараз виступає за іспанську "Севілью", перебував у гарному настрої (загалом, як і вся збірна). 

"Головне - вийти на Євро і неважливо з якого місця", - зазначив Женя. 

 

Руслан Ротань каже, що збірна Іспанії сильна навіть другим складом. 

"Всі гравці представляють топові клуби. Якщо проти нас не гратиме Іньєста, то вийде Фабрегас. В Іспанії дуже хороша команда", - каже віце-капітан збірної.

 

Захисник Артем Федецький наголошує, що в матчі з іспанцями потрібно надійно зіграти в обороні і підстраховувати один одного.

 
 
 

На тренуванні футболісти працювали з посмішками. Перші 15 хвилин - пробіжка, вправи, а потім гра у квач.

 
 
 

Зінченко (виступає за клуб російської прем´єр-ліги "Уфа") був одним із найкращих у складі нашої "молодіжки" в зустрічі з Ісландією. Невідомо чи вийде Олександр на поле у матчі з Іспанією, але на тренуванні він вже досить органічно виглядав у компанії старших збірників. 

 
 
 

Також вчора своє передматчеве тренування провела збірна Іспанії. А представники команди поспілкувалися з журналістами на прес-конференції. 

 
 
 

Заключний і надважливий поєдинок (для нас, Іспанія вже вийшла на Євро) відбору на Євро-2016 Україна - Іспанія пройде 12 жовтня о 21:45. Наш сайт вестиме текстову онлайн-трансляцію зустрічі.

 

Щасливчикам, які мають квитки на стадіон, організатори радять прийти раніше, щоб уникнути черг. На "Олімпійському" очікується аншлаг. 

Зараз ви читаєте новину «Плюс 18-річний Зінченко: збірна України потренувалась перед Іспанією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути