неділя, 11 жовтня 2015 17:58

"Білорусія подарувала нам шанс, але ми повинні думати про свою перемогу" - Тимощук

"Білорусія подарувала нам шанс, але ми повинні думати про свою перемогу" - Тимощук
Фото: zimbio.com

Капітан збірної України Анатолій Тимощук поспілкувався з представниками ЗМІ напередодні матчу кваліфікації Євро-2016 зі збірною Іспанії.

- Наскільки нинішній чемпіонат, в якому Ви берете участь, допомагає Вам бути в формі?

- Я зараз у хорошому стані. І фізично, і морально. В останньому матчі за збірну відчував невелике ушкодження. Зараз готовий вийти в будь-якому матчі.

- Згадайте перший в історії матч України з Іспанією, зокрема той, що був на старому "Олімпійському" проти команди Рауля?

- Підтримка була божевільна, завтра вона буде не меншою. Тим більше, свої перші голи тоді за збірну забили Горшков і Воронін. Потім матч був не менш цікавий: програючи, нам вдалося зрівняти рахунок. Боротьба, самовіддача, накал будуть небувалі. Кожен зробить все, щоб потрапити на Євро-2016.

-Кого б у нинішньому складі збірної Іспанії ви виділили?

- Всі звикли, що збірна Іспанії володіє ініціативою. У першій грі ми досить ефективно закривали всі зони. Тягнули на нічию, але не дотягли. Виділяти когось навряд чи варто. А взагалі непросто з такими, як Іско, Педро, інші. Таким гравцям важко протидіяти, які грають практично на автоматі. Але з такою підтримкою вболівальників, яка буде завтра, в нас є всі можливості для успіху.

- Як пройшов час після Македонії, про що говорили між собою, загальні враження від відбору?

- Вони будуть залежати від завтрашнього результату. Вчора було тренування, сьогодні. Обговорювали гру Білорусії, яка свою гру виграла і подарувала нам якісь, але шанси на друге місце. Але нам в будь-якому випадку потрібно думати про свою гру і про свою перемогу.

Нагадаємо, матч кваліфікації Євро-2016 між збірними України та Іспанії відбудеться 12 жовтня на НСК "Олімпійський". Початок - о 21:45, наш сайт проведе текстову онлайн-трансляцію гри.

Зараз ви читаєте новину «"Білорусія подарувала нам шанс, але ми повинні думати про свою перемогу" - Тимощук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути