Ексклюзиви
понеділок, 12 жовтня 2015 03:58

Касільяс першим вийшов на поле "Олімпійського": збірна Іспанії потренувалася у Києві
8

Приїзд до Києва збірної Іспанії викликав чималий ажіотаж серед журналістів. На прес-конференції - аншлаг. Давненько такого не було на "Олімпійському".

Команда ще у попередньому турі забезпечила собі участь у Євро-2016. Україна теж хоче у Францію. І має всі шанси туди поїхати. Головне - виграти сьогодні в іспанців. 

 
 
Напередодні тільки і розмов про відсутність мотивації в Іспанії і травми провідних гравців. Але півзахисник "Манчестер Юнайтед" Хуан Мата і захисник "Атлетика" (Більбао) Мікель Сан-Хосе (ззовні схожий на Будківського) запевняють, що залишаються професіоналами і хочуть виграти. Україну називають сильним суперником з хорошою лінією атаки. Серед гравців виділяють Андрія Ярмоленка. 
 
 
 
Ще одна топ-тема розмови з гравцями збірної Іспанії - фінал Євро-2012. Нагадаємо, що цей мачт пройшов якраз на "Олімпійському". Іспанці перемогли Італію з рахунком 4:0. Один із голів забив Мата. 
 
 
 
Після своїх підопічних до журналістів вийшов наставник збірної Іспанії Вісенте дель Боске. Досвідчений наставник заявив, що вже має уявлення стартового складу на гру.
 
"Матч проти України - це шанс для менш відомих гравців збірної заявити про свої претензії на місце в "основі", - зазначив дель Боске. 
 
 
 
На тренування гравці і тренер виходять з посмішками. Їх можна зрозуміти. Своє основне завдання у цьому відборі вони вже виконали.
 
 
 
 
 
Першим на поле "Олімпійського" вийшов голкіпер Ікер Касільяс. Капітан і рекордсмен за кількістю матчів у складі збірної Іспанії може почуватися на цьому стадіоні, як в дома. Нещодавно воротар приїжджав до Києва разом з "Порту" і двічі пропустив від київського "Динамо" у матчі Ліги чемпіонів.
 
 
 
Коли всі гравці зібрались на полі, розпочалося тренування. Журналістам дозволили подивитись перші 15 хвилин.
 
 
 
Залишається додати, що матч Україна - Іспанія розпочнеться о 21:45. Наш сайт вестиме текстову онлайн-трансляцію цього надважливого для нас поєдинку. Перемога виводить нашу збірну на Євро-2016. 
 
 
Зараз ви читаєте новину «Касільяс першим вийшов на поле "Олімпійського": збірна Іспанії потренувалася у Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути