понеділок, 27 січня 2014 09:00

Півзахисник "Динамо" підтримав Євромайдан

Півзахисник київського "Динамо" і збірної України Роман Безус підтримав учасників Євромайдану, опублікувавши на своїй сторінці в одній із соціальних мереж фотографію чорного квадрата з синьо-жовтою стрічкою в нижньому кутку.

Таким способом в останні дні українські користувачі соцільних мереж проявляють протест, викликаний першими смертельними випадками на Євромайдані.

Також Безус у відповідь на слова подяки за підтримку від фанатів і їхні гасла "Слава Україні", відповів традиційним гаслом "Героям слава".

Відзначимо, що Роман Безус став одним з перших футболістів, який публічно підтримав Євромайдан. Раніше Євромайдан підтримали ультрас київського "Динамо", "Дніпра", "Карпат", "Металіста", "Шахтаря" та інших українських клубів.

Про свою солідарність з мітингуючими українцями заявили також ультрас мінського "Динамо" , вільнюського "Жальгіріса" та англійського "Ліверпуля".

Зараз ви читаєте новину «Півзахисник "Динамо" підтримав Євромайдан». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути