Ексклюзиви
неділя, 26 січня 2014 19:01

Ультрас "Іллічівця" приєдналися до підтримки Євромайдана

Ультрас "Іллічівця" приєдналися до підтримки Євромайдана
Фото: ultras.org.ua

Ультрас маріупольського "Іллічівця" заявили про підтримку народу України. При цьому закликали людей не продаватися за гроші для розгону акцій протесту.

"Ми, фанати маріупольського "Металургу", рішуче засуджуємо силові дії проти українського народу. Ми українці, ми з народом України! Не дивіться брехливе телебачення, аналізуйте події зі всіх сторін! Закликаємо всіх не продавати країну за 300грн, залишайтеся людьми! Ви продаєте не тільки себе, а й усіх своїх знайомих, родичів, дітей, культуру, історію і всю Україну загалом!

Якщо у вас є знайомі тітушки - впливайте на них! Ми будемо захищати себе і мітингарів від бандитів тітушок та інших провокаторів, ми з нашим народом. Приазов'я проти розділу України! Схід та Захід разом!" - йдеться в заяві маріупольських фанів на сторінці ультрас України.

Раніше, нагадаємо, про підтримку народних акцій протесту заявили ультрас "Динамо", "Дніпра", "Карпат", "Шахтаря", "Ворскли", "Металіста", "Зорі" та інших клубів.

Зараз ви читаєте новину «Ультрас "Іллічівця" приєдналися до підтримки Євромайдана». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути