середа, 22 січня 2014 18:23

Суркіс впевнений, що матч з "Валенсією" пройде в Києві

Суркіс впевнений, що матч з "Валенсією" пройде в Києві
Околиці стадіону "Динамо" стали епіцентром протистояння мітингувальників з силовиками. Фото: korrespondent.net

Представники іспанської "Валенсії" стурбовані ситуацією в столиці України, Києві , де менш, ніж через місяць, 20 лютого, має відбутися поєдинок "Динамо" з іспанською командою в рамках розіграшу Ліги Європи.

"На даний момент неможливо передбачити, коли українська столиця повернеться до нормального життя, але в останні 48 годин Київ охопила хвиля насильства і боротьби між демократичними силами і представниками керівництва держави". Представники іспанської футбольної громадськості хотіли б зіграти в більш безпечному місці. Вони посилаються, зокрема, на на слова представників офіційного сайту "Динамо" щодо неможливості працювати в офісі, музеї клубу і клубному магазині "Динамо".

До офіційного поєдинку місяць, а рішення ще не прийнято. Втім, в майбутню п'ятницю все може змінитися: саме тоді виконком УЄФА розгляне дане питання. Відзначимо, що УЄФА відповідає за безпеку членів обох клубів, а також бригади арбітрів, делегатів та персоналу, який буде присутній на поєдинку.

У свою чергу президент "Динамо" Ігор Суркіс спростував повідомлення, що матч у разі загострення обстановки в Києві буде перенесено в інше місце.

"Квитки вже продаються. Тому запрошуємо всіх наших уболівальників підтримати команду в Києві, - сказав Ігор Михайлович в ефірі телеканалу "Футбол 1".

За матеріалами footboom.com, Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «Суркіс впевнений, що матч з "Валенсією" пройде в Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути