четвер, 10 травня 2012 18:59

Пивом, кавою та смаколиками підкорюватиме Львів туристів на Євро-2012

Пивом, кавою та смаколиками підкорюватиме Львів туристів на Євро-2012
За словами Галини Гриник, у дні матчів у Львові будуть дні культури Данії, Німеччини та Португалії. Фото: Анатолій Бабак

Приймаюче місто Львів під час чемпіонату Європи з футболу запропонує своїм туристам галицькі кулінарні вироби, львівське пиво, каву та розважатиме концертними заходами й фестивалями.

Про це розповіла на прес-конференції в. о. начальника управління туризму Департаменту "ЄВРО-2012" Львівської міської ради Галина Гриник.

"Спільно з турфірмами ми розробили спеціальний туристичний каталог багатьма мовами, – говорить вона. – Однією з перших тем, які там висвітлені є історія та архітектура Львова. Кава та солодощі – друга тема. Приїхавши до Львова, всі обов'язково відчують цей аромат кави, а цукерні й кав'ярні зустрічаються в нас на кожному кроці".

Ще однією темою каталогу Гриник назвала пиво та смаколики.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Від 20 до 100 за добу коштуватиме фанам проживання у наметових містечках

"Усі знають галицьку кухню, яка є поєднанням різноманітних культурних надбань нашого краю. Смаколики – це одна зі страв галицької кухні. Вони бувають як солоні, так і солодкі. Крім того, у Львові вариться дуже смачне львівське пиво (класичне і живе), яке є в невеличких наших кафе, пабах, де кожен зможе його скуштувати", – зазначила посадовець.

Вона також додала, що Львів славиться розвинутим мистецтвом, музикою та своїми традиціями.

"У нас відбуваються різні фестивалі, вистави та концерти. Певним брендом міста вже можна вважати 100 фестивалів, які протягом року проходять у Львові. Як у фан-зоні, так і по всьому місту відбуватимуться різні культурні та спортивні заходи. У дні матчів у нас будуть дні культури Данії, Німеччини та Португалії, а також дні України для вболівальників нашої збірної. Ще одним сюрпризом для гостей буде "Ніч музеїв", коли більшість міських музеїв відкриють свої зали та галереї, що недоступні в звичайний період", – зауважила Галина Гриник.

Зараз ви читаєте новину «Пивом, кавою та смаколиками підкорюватиме Львів туристів на Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути