вівторок, 25 листопада 2014 17:38

Питання про відставку Конькова на порядку конгресу ФФУ немає - Терновий

Питання про відставку Конькова на порядку конгресу ФФУ немає - Терновий
Анатолій Коньков

Питання про відставку президента Федерації футболу України (ФФУ) Анатолія Конькова на порядку чергового конгресу організації немає, заявив керівник департаменту інформації ФФУ Павло Терновий.

Раніше у ЗМІ з'явилася інформація про те, що Коньков може бути достроково відправлений у відставку на майбутньому конгресі ФФУ, а також, що у федерації готові висловити вотум недовіри чинному президенту. Причиною стало те, що глава ФФУ не з'явився на переговори з президентом УЄФА Мішелем Платіні з приводу ситуації з кримськими клубами, які грають у чемпіонаті Росії.

"Ми керуємося нормами нашого статуту і статутів ФІФА та УЄФА. Згідно з цими статутами, питання про відставку президента на порядку денному чергового конгресу, який не є виборним, а є виключно звітним - не варто. Виконком міг проголосувати за внесення цього питання на порядок денний конгресу, але виконком уже відбувся і дане питання навіть не обговорювалося серед членів виконкому", - сказав Терновий по телефону.

"Ми не знаємо, можливо, деякі панове із залу захочуть поговорити про це і вирішити, що потрібно висловити недовіру, але є порядок денний, є статут і є правила, тому ніяких подій з цього приводу бути не може згідно із законом", - додав співрозмовник агентства.

Зараз ви читаєте новину «Питання про відставку Конькова на порядку конгресу ФФУ немає - Терновий». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути