четвер, 24 липня 2014 16:10

"Образи на "Копенгаген" немає. На їх місці я б діяв так само" - Маркевич

"Образи на "Копенгаген" немає. На їх місці я б діяв так само" - Маркевич
Мирон Маркевич попросив киян підтримати "Дніпро" football-side.com

Головний тренер "Дніпра" Мирон Маркевич прокоментував інформацію про перенесення гри Ліги чемпіонів з "Копенгагеном" у Київ.

"Нічого не поробиш. Безумовно, хотілося зіграти вдома. Тим більше це перша в історії клубу гра в ЛЧ. Але образи на "Копенгаген" немає. Вони відстоювали свої інтереси. Можливо, на їх місці я б діяв так само. Люди бояться. Це не так далеко від зони бойових дій.

Хто знає, що в головах у тих придурків, які збили "Боїнг"? Прошу киян нас підтримати. Ну і, звичайно, з Дніпропетровська приїде чимало вболівальників. Мені приємно згадувати свій попередній матч на НСК - в 2012-му з "Металістом" обіграли "Динамо" 3:1.

Мені тоді, правда, довелося сидіти зверху, на трибунах. Звідти, з висоти, звичайно, краще видно, але цього разу, сподіваюся, буду вже знизу. Побажання по газону? Щоб був швидкий, политий, короткрострижений. Однак упевнений, фахівці арени і без моїх підказок знають свою справу.

"Копенгаген" - дисциплінована команда. Ясно, що буде грати від оборони, намагаючись зловити нас на контратаках", - сказав Маркевич в інтерв'ю "Сегодня".

Нагадаємо, раніше "Копенгаген" звертався до УЄФА з проханням перенести матч на нейтральне поле, проте прохання було відхилене. Пізніше з аналогічним запитом звернулася Футбольна асоціація Данії.

Зараз ви читаєте новину «"Образи на "Копенгаген" немає. На їх місці я б діяв так само" - Маркевич». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути