неділя, 17 червня 2012 21:12

Німці захопили Палац Потоцьких
5

Фото: Фото: Павло ПАЛАМАРЧУК

На сьогоднішній матч між збірною Німеччини та Данії у Львові прибуло близько 10 тисяч німецьких фанів. Для них організували фан-містечко у Палаці Потоцьких. Там відпочиває майже 2 тисячі німців. Вони п'ють пиво, слухають музику.

Також на території палацу проходить фестиваль "Легенди Львова". Тому іноземці мають можливість покататися на конях, постріляти з лука, сфотографуватися з реконструкторами.

"Львів дійсно гарне місто, - сказав фан із Берліна Ганс. – Не лише візуально. Воно ще й багате духовно та культурно. Я вже покатався на коні. А таких справжніх лицарів мені ще в житті бачити не доводилося".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Іноземці у Львові стали на захист української мови

Фан-зона організована для спокійного відпочинку. Тому німці поводяться тут спокійно. Вже на вулицях Львова вони починають кричати та грати у дудки.

Крім того багато німецьких фанів зараз спить. Через сильну спеку у місті вони лягають на газонах в тіні дерев та засинають.

"Зараз дуже спекотно, тому нас і тягне на сон, - розповів один із фанів Данії. – Ходити і кричати по вулиці не має сенсу. Краще ми свою підтримку покажемо уже на стадіоні".

 

Зараз ви читаєте новину «Німці захопили Палац Потоцьких». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути