субота, 30 червня 2012 17:40

Німці програли італійцям, бо не співали гімн - "Bild"

Німці програли італійцям, бо не співали гімн - "Bild"
"Вже під час виконання гімнів ви могли побачити, хто більше хоче виграти цей матч". Фото: Reuters

Німецька газета "Bild" припускає, що у поразці збірної Німеччини у матчі з Італією винен національний гімн.

"Вже під час виконання гімнів ви могли побачити, хто більше хоче виграти цей матч. Такого бути не може, що частина наших футболістів не співає. Якщо вони мають німецькі паспорти, то нехай співають", - заявляє газета.

За даними цього видання, вже під час виконання гімнів можна передбачити, хто переможе в матчі.

"Італійці співали їхній гімн енергійно і з силою. Співав Маріо Балотеллі, син іммігрантів з Гани. Співав з широко відкритим ротом Ріккардо Монтоліво (його мати німкеня). Джанлуїджі Буффон закрив очі і виглядав, як оперний співак. З такою пристрастю і всі вийшли на поле", - наголошує " Bild".

Як пише газета, якби не уболівальники, яких так багато було на Національному стадіоні у Варшаві під час виконання німецького національного гімну, було б зовсім тихо.

"Чому Джером Боатенг, Самі Хедіра, Лукас Подольскі і Месут Оезіл не співають? За винятком Мирослава Клозе всі зірки-іммігранти мовчать під час гімну. Такого бути не може, що частина наших футболістів не співає. Оскільки вони мають німецькі паспорти, то нехай співають?!" – роздратовано пише видання.

Але не тільки у них не видно було пристрасті:"Тоні Кроос і Маріо Гомес майже пошепки співали. Це був гімн занепокоєння, непевності, загальмованості".

"Покажи мені, як ти співаєш, і я розповім тобі, як ти гратимеш. Може голосом не забивають голи, це гра і в ній не вирішувати гімну. Але він говорить про рішучість і відданість. З одного боку були повні пристрасті італійці, а з іншого боку - німецькі боягузи", - такий гострий висновок газети.

Слід зазначити, що відсутність виконання іспанського національного гімну не заважає збірній Іспанії досягати великих успіхів. Чемпіони світу та Європи, які у неділю зіграють за наступний титул з італійцями, слухають гімн із закритим ротом, тому що... у ньому не має слів, є лише мелодія.

Нагадаємо, німці програли італійцям з рахунком 1:2

Зараз ви читаєте новину «Німці програли італійцям, бо не співали гімн - "Bild"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути