понеділок, 06 жовтня 2014 11:49

"Не тягнули порушення Шевчука на дві жовті картки" - Грачов

"Не тягнули порушення Шевчука на дві жовті картки" - Грачов
Фото: shahtar.com

Колишній форвард донецького "Шахтаря" Віктор Грачов прокоментував учорашню поразку його команди у грі проти київського "Динамо".

"Кияни нагадали мені команди 1975 та 1986 років. Поки не за рівнем майстерності, а за фізичною готовністю. Команда 90 хвилин носилася полем і пресингувала суперника. І це після важкого матчу проти "Стяуа". Зрештою кияни були винагороджені за свою старанність. Безумовно нинішнє "Динамо" не йде ні в яке порівняння із командою Блохіна. Ніхто не філонить і не халтурить. Команда викладається на полі на 101 %. Ребров повернув із оренди потрібних йому футболістів й позбавився гравців, які були баластом. Неозброєним оком видно, як покращився мікроклімат у команді. "Динамо" прогресує і це радує", - зазначив експерт.

Водночас Віктор Олександрович не може назвати вчорашню перемогу киян заслуженою.

"Гра була відверто нічийною й мала завершитися нулями на табло, якби не суддя. Ще на 5 хвилині я помітив, що він діє упереджено. Не тягнули порушення Шевчука на дві жовті картки. У першому випадку не рука знайшла м'яч, а м'яч знайшов руку. Друга жовта теж стовідсотковою не була. Я думав, що "Шахтар" прокинеться після прикрої нічиєї з "Порту". Однак команда ожила лише після пропущеного голу від киян. Плюс невпевненість воротаря. Я завжди казав, що в команді має бути основний голкіпер і запасний. Чергування до добра не приведе. Зараз донеччанам бракує нормального емоційного фону, який буває у гравців, коли вони живуть вдома, грають перед власними вболівальниками. Звідси й причини останніх невдач", - резюмував Грачов.

Нагадаємо, що вчора київське "Динамо" мінімально обіграло на своєму полі чемпіона країни донецький "Шахтар" 1:0.

Зараз ви читаєте новину «"Не тягнули порушення Шевчука на дві жовті картки" - Грачов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути