неділя, 15 жовтня 2017 18:29

"Не розумію, як можна було не забити" - "Зірка" і "Карпати" зіграли внічию

"Не розумію, як можна було не забити" - "Зірка" і "Карпати" зіграли внічию
Поєдинок у Кропивницькому завершився з рахунком 0:0

У матчі 12-го туру української прем'єр-ліги "Зірка" і "Карпати" зіграли внічию. Поєдинок пройшов у неділю в Кропивницькому і завершився з рахунком 0:0.

Згідно зі статистичними даними, команди володіли м'ячем рівну кількість часу і подали однакову кількість кутових (по 4). Господарі завдали більшу кількість ударів по воротах - 8:5, проте за ударами у площину точнішими були гості - 2:1.

Після цього матчу в активі "Зірки" стало 10 очок - команда посідає восьме місце. "Карпати" з дев'ятьма очками йдуть на десятому місці.

Головний тренер "Карпат" Сергій Зайцев:

"Двоякі відчуття після гри. Вона начебто і вдавалася, але реалізація не дозволила перемогти. Ми самі собі ускладнюємо гру. У нас було безліч моментів, щоб вирішити результат матчу.

Кожен прекрасно розуміє, що повинен був зробити на полі, десь зіграв фактор невезіння, фактор поля. Я не розумію, як можна було не забити. Це футбол, результат гри вже не повернути.

Я не боюся за стан гравців і знаю на що вони здатні. Нам не вистачає забити, тоді ми будемо впевненішими.

Чому Худоб'як вийшов у другому таймі? Є тактичні моменти, ми так вирішили, він вийшов, зіграв непогано. Якби забив, було б краще.

Ситуація з дискваліфікацією стадіону нездорова, адже ми граємо не для себе, а для вболівальників. Сподіваюся, ми знайдемо шляхи виходу з ситуації. Те, що сталося - наша спільна біда".

Головний тренер "Зірки" Роман Монарьов:

"Я незадоволений ні грою, ні результатом. Не знаю, чому так вийшло, будемо розбиратися.

Потрібно переглянути гру, і виділити тих, хто не виконував установку. Таке відчуття, ніби гравці виходять на поле і роблять, що хочуть, а не те, що було награно на тренуваннях.

В обороні зіграли злагоджено тільки хвилин 30, далі і там почався безлад".

"Зірка" - "Карпати" - 0:0 (0:0)

Зірка - Паст, Ковальов, Пепе (Полегенько, 33), Качараба, Цюпа, Загальський, Драченко, Гедж, Чичиков, Рассадкін (Кондраков, 72), Прядун (Петров, 88).

Карпати - Підківка, Мірошниченко, Федецький, Нестеров, Мякушко (Акулінін, 86), Кортеджано, Тіссоне, Голодюк, Ксьонз (Худоб'як, 72), Гладкий, Ді Франко (Лебеденко, 61).

Жовті картки: Качараба (76), Драченко (85), Прядун (87), Петров (90+2) - Мякушко (27), Голодюк (44)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Хочу ще трохи пожити" - генеральний директор "Карпат" пішов з клубу

У центральному матчі 12 туру прем'єр-ліги "Шахтар" в Харкові обіграв "Ворсклу" з рахунком 3:2. Також "Зоря" на виїзді мінімально обіграла "Сталь", а "Верес" і "Маріуполь" зіграли внічию - 1:1.

Зараз ви читаєте новину «"Не розумію, як можна було не забити" - "Зірка" і "Карпати" зіграли внічию». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути