субота, 14 жовтня 2017 20:47

"Сталь" програла "Зорі" в дебютному матчі нового наставника

"Сталь" програла "Зорі" в дебютному матчі нового наставника
18-річний голкіпер "Зорі" Андрій Лунін відбив 4 пенальті за рік

Сьогодні в поєдинку 12-го туру чемпіонату України з футболу каменська "Сталь" на своєму полі приймала луганську "Зорю".

Поєдинок розпочався дуже обнадійливо для господарів поля. Уже в дебюті зустрічі господарі заробили пенальті. Однак Орест Кузик не зміг переграти з "точки" Андрія Луніна.

До перерви команди обмінювалися небезпечними атаками, але голів глядачі так і не побачили. А на початку другого тайму "Зоря" вийшла вперед. Після навісу на ближню штангу, Василь Прийма головою відправив м'яч у сітку.

Відмінний шанс відігратися "Сталь" втратила на 72-й хвилині, коли після удару Едгара Малакяна головою м'яч влучив у поперечину.

Це був перший матч для "Сталі" під керівництвом Ніколая Костова.

Головний тренер "Сталі" Ніколай Костов:

"Зоря" - добре зіграна силова команда. Ми трохи поступалися в єдиноборствах. В цілому гра вийшла непогана, а ось підсумок вийшов незадовільний.

Зараз йде планування нашої роботи, як ми будемо розвивати команду. Так, гравці дуже цікаві, потенціал проглядається. Однак і про результат не потрібно забувати.

Одночасно потрібно прищеплювати і нову ігрову філософію, і гідний результат показувати. Якщо будемо битися як сьогодні, перемоги прийдуть. Тоді буде легше розвиватися з психологічної точки зору. Якщо ж багато програвати, потенціал нічого не означає, прогресу не чекайте".

Головний тренер "Зорі" Юрій Вернидуб:

"Ми зіграли дуже слабо. Особливо перший тайм. Не знаю, з чим це пов'язано. Так грати не можна! Попереджав, що "Сталь" непроста команда. Вони не просто так зіграли внічию з "Олімпіком" тут, з "Вересом" у Львові. Добре, що нас врятував сьогодні Лунін, відбивши пенальті. Пенальті, до слова, заробили на рівному місці.

Казав: дійте надійніше, а вони натомість контролюють м'яч у своєму штрафному. Я цього не розумію. Контроль повинен бути в центрі поля, а в ідеалі - на половині поля суперника. Якщо ж ми не вміємо цього робити, то краще шукати щастя біля чужих воріт за допомогою середніх і довгих передач.

Слава Богу, що забили в другому таймі м'яч, заробили три очки, і будемо рухатися далі. Зробимо серйозний розбір цієї зустрічі. З 14-го жовтня по 5-е листопада проведемо 7 ігор. Непростий графік. Сподіваюся, витримаємо його! Зараз нас чекає непроста гра з "Гертою". Із завтрашнього дня будемо готуватися безпосередньо до цього матчу".

"Сталь" - "Зоря" - 0:1

Гол: Прийма (57)

Сталь - Пеньков, Тимчик, Ткачук, Грачов, Михайличенко, Мисик, Малакян, Малакян, Месхі (Якимів, 82), Обрадович (Климчук, 46), Кузик (Книш, 81).

Зоря - Лунін, Гордієнко (Андрієвський, 63), Прийма, Сухоцький, Опанасенко, Гречишкін, Харатін, Громов (Луньов, 46), Караваєв, Сілас (Кочергін, 79), Юрі.

Попередження: Малакян (22), Малакян (46), Гордієнко (59).

Нереалізований пенальті: Кузик (8)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Сталь" очолив відомий в Україні фахівець

Відкривав 12 тур прем'єр-ліги поєдинок лідерів. Донецький "Шахтар" обіграв полтавську "Ворсклу" - 3:2.

Завтра одеський "Чорноморець" на своєму полі зустрінеться з київським "Динамо" (19:30).

Зараз ви читаєте новину «"Сталь" програла "Зорі" в дебютному матчі нового наставника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути