пʼятниця, 19 вересня 2014 02:20

"Не будемо все списувати на вилучення" - Бойко

"Не будемо все списувати на вилучення" - Бойко
Фото: fcdnipro.ua

Голкіпер "Дніпра" Денис Бойко прокоментував поразку в стартовому поєдинку групового раунду Ліги Європи від міланського "Інтера". Нагадаємо, гра завершилася з рахунком 1: 0 на користь міланців.

- "Інтер" - хороша, добротна команда. Ми не перший раз вже граємо з командами з чемпіонату Італії. Тож трохи знали і розуміли, як буде грати суперник. Перший тайм ми добре провели, в другому щось десь не вийшло. Не буду говорити, хто сильніший, хто не сильніший. "Інтер" сьогодні переміг, значить, в чомусь вони були кращі за нас.

- Ви зробили два класних сейви, а потім такий прикрий гол...

- Бувають удачі, бувають невдачі. Там, де відбив, пощастило, напевно. Де не відбив... Будемо дивитися, робити висновки, розбирати помилки, які були при пропущеному м'ячі. Зробимо висновки. Попереду чемпіонат, на який вже потрібно переключатися. Сьогоднішня гра для нас завершилась. На жаль, для нас невдало.

- Можливо, ви її вже почали розбирати, адже ми всі вже годину вас чекаємо з роздягальні?

- Та ні. Хлопці на допінгу, Зозуля з Канкавою, ми їх чекаємо. А розбирати будемо на теоретичних заняттях. Між собою ми поговорили, немає сенсу розбирати по гарячих слідах. Зробимо перегляд, розбір, а там вже видно буде.

- Коноплянка після удару по хворому коліну в першому таймі десь почав себе берегти?

- Це потрібно у нього питати і у лікарів.

- Вилучення Ротаня як на гру вплинуло?

- Для будь-якої команди вилучення впливає на те, що відбувається на полі. Вдесятьох завжди складніше грати, ніж в повних складах. В якійсь мірі воно вплинула, але не будемо все списувати на вилучення. Ми повинні були перебудуватися і грати трохи по-іншому. Повторюся, буде розбір, зробимо правильні висновки з поразки і будемо рухатися далі.

Зараз ви читаєте новину «"Не будемо все списувати на вилучення" - Бойко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути