понеділок, 08 лютого 2016 21:47

Наша футзальна збірна програла Сербії битву за півфінал Євро: вирішальний гол пропустили на останній секунді
3

Фото: uefa.com

Збірна України з футзалу не змогла вийти в півфінал Євро-2016. У повному драматизму матчі наші співвітчизники поступилися господарям турніру сербам - 1:2.

Зустріч почалася для українців з холодного душу. Вже на другій хвилині після незрозумілої помилки голкіпера Сербія повела в рахунку. Відразу після цього підопічні Олександра Косенка створили два чудові моменти, але обидва рази суперників рятувала штанга. Всю першу половину гри наші провели біля чужих воріт, але так і не змогли відновити рівновагу.

Успіх прийшов до збірної України на четвертій хвилині другого тайму - точний удар вдався Миколі Грицині. На куражі "жовто-сині" створили ще кілька небезпечних моментів, але реалізувати їх не змогли.

Після цього на майданчику почалася справжня рубка. Серби не соромилися відверто симулювати порушення з боку наших співвітчизників, але арбітри не завжди звертали на це уваги.

Розв'язка наступила за секунду до фінальної Серени: Шиміча "загубили" в штрафному і той в дотик розстріляв сітку за спиною Іваняка.

Таким чином, збірна України залишає Євро-2016.

Євро-2016 з футзалу. 1/4 фіналу

Сербія - Україна - 2:1

Голи: Коцич, 3, Шиміч, 40 - Грицина, 24

Зараз ви читаєте новину «Наша футзальна збірна програла Сербії битву за півфінал Євро: вирішальний гол пропустили на останній секунді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути