середа, 25 лютого 2015 18:00

"На папері "Динамо" виглядає сильніше" - Гурвеннек

"На папері "Динамо" виглядає сильніше" - Гурвеннек
"До Реброва я ставлюся з великою повагою" - Гурвеннек dynamo.kiev.ua

Наставник французького "Генгама" Жослен Гурвеннек розповів про підготовку команди до матчу-відповіді 1/16 фіналу Ліги Європи проти київського "Динамо".

Додамо, що перший матч у Франції завершився з рахунком 2:1 на користь господарів. Кияни більшу частину поєдинку грали у меншості через вилучення Андрія Ярмоленка та Юнеса Беланда.

Цікаво, що Гурвеннек прийшов на прес-конференцію у супроводі двох гравців.

"Бонжур, - розпочав з привітання Гурвеннек. - Ми слідкуємо за лідерами "Динамо" і за матчами команди, тому маємо уявлення про стартовий склад суперника. Звичайно, ми враховуємо той факт, що завтра не зіграють гравці, які були вилучені у першому матчі.

Не варто фокусувати увагу на конкретних виконавцях. Ми зосереджуємося на командній грі.

Гра у Генгамі проходила дуже інтенсивно. Завтра ми зробимо все можливе, щоб виграти. Прикладемо максимум зусиль, щоб вийти у наступний раунд. Динамо - сильна команда і також боротиметься за Лігу Європи. У нас також є свої сильні сторони і ми постараємось провести гру на високому рівні. 

Ми відпочили після матчу з "Монпельє" ("Генгам" зазнав поразки) і добре підготувалися до зустрічі з "Динамо".

Як я відреагував на слова Реброва? Не буду давати його висловлюванням ніякої оцінки. Хоча я з ними не згоден. Якщо у нього є якісь претензії, то хай висловить їх арбітру. Що стосується поведінки наших гравців, то все було у рамках правил. Я завжди прошу про це своїх гравців. До Реброва я ставлюся з великою повагою. Він був чудовим гравцем.

На папері "Динамо" виглядає сильніше, але все вирішиться на полі. У різні часи за команду виступали такі великі гравці, як Шевченко, Ребров та Блохін. 

Наш суперник - відомий клуб, який виступає на чудовому стадіоні. Але в нас є велике бажання показати себе", - сказав Гурвеннек.

Додамо, що матч "Динамо" - "Генгам" розпочнеться о 20:00. На "Олімпійському" обіцяють аншлаг.

Зараз ви читаєте новину «"На папері "Динамо" виглядає сильніше" - Гурвеннек». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути