вівторок, 21 жовтня 2014 18:17

"Матч проти "Легії" може стати ключовим у боротьбі за вихід з групи" - Рахаєв
15

Фото: Ірина Козюпа

Наставник харківського "Металіста" Ігор Рахаєв розповів про підготовку команди до матчу третього туру групового етапу Ліги Європи проти варшавської "Легії". Тренера супроводжував нападник Володимир Гоменюк.

"Гра проти "Легії" - це матч, який може стати ключовим у боротьбі за вихід з групи. Завтра наші гравці постараються довести свої найкращі якості і показати на полі все, що вміють, щоб досягти позитивного результату.

У розташуванні команди у нас відсутні Папу Гуйє та Клейтон Шавр'єр. Сподіваємося, що наступного тижня вони вже тренуватимуться в основній групі. Всі решта гравців знаходяться у хорошій формі і готові до гри.

Переглядали останні матчі суперника у Лізі Європи та чемпіонаті. "Легія" - досвідчена команда, яка грає по ситуації на полі. Вони підлаштовуються під суперника. "Легія" по праву перебуває на першому місці у нашій групі.

Краще, щоб грали у Харкові. А між Києвом чи Львовом особливої різниці я не бачу. Завтра ми будемо раді кожному вболівальнику, який буде підтримати нас на стадіоні.

Володимир Гоменюк:

"В Києві ми обіграли "Рух". Будемо сподіватися, що столиця фартовіша для нас, ніж Львів і тепер нам також вдасться перемогти.

Клейтон? Шав'єр — дуже небезпечний і креативний гравець нашої команди. Нам буде його не вистачати. Але ми зробимо все, щоб досягти позитивного результату".

Нагадаємо, матч "Металіст" - "Легія" пройде завтра у Києві на стадіоні "Динамо". Початок гри о 19:00.

Зараз ви читаєте новину «"Матч проти "Легії" може стати ключовим у боротьбі за вихід з групи" - Рахаєв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути