четвер, 27 листопада 2014 17:02

"Коньков у відставку не збирається" - ФФУ

"Коньков у відставку не збирається" - ФФУ
Проти Конькова ведуть інформаційну війну - ФФУ

Президент Федерації футболу України Анатолій Коньков за кілька днів до конгресу організації 18 грудня, ймовірно, подасть у відставку зі свого поста. Однією з причин, мабуть, буде названо стан здоров'я функціонера.

Так як до порядку денного конгресу пункт про зміну керівника ФФУ не внесений, його обов'язки виконуватиме нинішній віце-президент Андрій Павелко. Одним з його заступників стане голова Київської федерації футболу Ігор Кочетов. Крім того, в новий штаб увійде ще один віце-президент, який має відношення до футболу, пише "Обозреватель".

"Це неправда. Анатолій Дмитрович нікуди не збирається йти, - сказав глава прес-служби ФФУ Павло Терновий. - Те, що зараз відбувається - це інформаційна війна проти нього. Ми це розуміємо. Ми сьогодні обговорювали ці моменти - Коньков у відставку не збирається.

Те, що він пропустив зустріч з Платіні та Порошенком за станом здоров'я - правда. За кілька днів до приїзду Мішеля Платіні в Анатолія Дмитровича піднялася температура, і він фізично не міг бути присутнім на цій зустрічі. Все-таки в 65 з температурою 39 не так просто сидіти на зустрічах, нехай і таких важливих.

"Обозреватель" не зв'язувався з ФФУ, ми, в свою чергу, намагалися зв'язатися з ними, але не отримали відповідей на свої питання. Відповідно, вважаємо цю інформацію провокацією", - підсумував Терновий.

Зараз ви читаєте новину «"Коньков у відставку не збирається" - ФФУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути