субота, 30 серпня 2014 11:35

Спецтема: Війна на Донбасі

"Іллічівець" переїжджає з Маріуполя в Дніпропетровськ через вторгнення Росії

"Іллічівець" переїжджає з Маріуполя в Дніпропетровськ через вторгнення Росії
Микола Павлов shakhtar.com

Зважаючи на вторгнення в Україну регулярних частин російської армії у напрямку на Маріуполь, місцевий "Іллічівець" змушений змінювати місце дислокації. Про це після вчорашнього матчу чемпіонату України з донецьким "Шахтарем" повідомив головний тренер маріупольців Микола Павлов.

Нагадаємо, 27-го серпня війська Росії захопили місто Новоазовськ, який знаходиться всього в 40-ка кілометрах від Маріуполя.

"Та обстановка, яка складається у нас в місті в останні дні три, не додає оптимізму ні футболістам, ні жителям. Люди з Донецька і Луганська, які могли ховатися в Маріуполі, тепер теж турбуються. Це не може не відбиватися на моральному стані гравців, керівників клубу і всієї команди. Зараз нам дуже важко.

Найближчим часом ми в Маріуполі базуватися не будемо. Готові розглянути питання про те, щоб домашні поєдинки проводити в Дніпропетровську. Дочекаємося повернення "Дніпра", дізнаємося, чи не стануть вони перешкоджати тому, щоб ми грали на стадіоні "Метеор".

Швидше за все, будемо приймати суперників там, а дубль свої матчі проводитиме поруч, в Новомосковську. Але це питання ще відкрите", - цитує Павлова офіційний сайт "Шахтаря".

Зараз ви читаєте новину «"Іллічівець" переїжджає з Маріуполя в Дніпропетровськ через вторгнення Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути