середа, 12 березня 2014 15:34

"Футбол — це така справа. Головне, щоб в Україні все було нормально" - перемир'я між ультрас триватиме далі

"Футбол — це така справа. Головне, щоб в Україні все було нормально" - перемир'я між ультрас триватиме далі
Владислав Тітарєв gazeta.ua

Минулої неділі непримиренні ультрас "Дніпра" і "Металіста" зіграли товариський матч. Фанати не виявили сильнішого. Поєдинок завершився з рахунком 4:4.

Додамо, що гру провели на знак підтримки єдності українського народу. Цього ж дня в Одесі відбувся "Матч єдності " між фанами "Чорноморця" та львівських "Карпат". Команди зіграли внічию - 6:6. Раніше у Києві на "Олімпійському" зіграли ультрас "Динамо" і донецького "Шахтаря". "Матч дружби" не виявив сильнішого — 1:1.

Нагадаємо, у лютому ультрас оголосили перемир'я на невизначений термін.

"Перемир'я триватиме і далі, - каже представник ультрас дніпропетровського "Дніпра" Владислав Тітарєв. - У світлі останніх подій ми вже по-іншому дивимося одне на одного. Ультрас вже зіграли три матчі: "Динамо" — "Шахтар", "Чорномрець" — "Карпати" і "Дніпро" — "Металіст". Ще місяць тому про це ніхто не міг подумати, адже це непримиренні вороги. Зараз ми спілкуємося і тиснемо один одному руки. Ми разом думаємо про майбутнє нашої країни. Футбол — це така справа. Головне, щоб в Україні все було нормально".

У вівторок, 11 лютого, ультрас зустрілися з міністром молоді і спорту Дмитром Булатовим.

"Сьогодні ми вперше зустрілися і познайомилися. Висловили свої пропозиції. Я хочу, щоб ті люди, які зараз займаються українським футболом і завели його у глухий кут, залишили свої посади.

Нашим футбол керують не професіонали. Ми вже 10 років їздимо у Федерацію футболу України. Там сидять люди пенсійного віку, які працюють за моделлю 80-70 років. У них є одна книжка і вони за нею намагаються будувати футбол. Час рухається вперед, люди прогресують і їм потрібно це зрозуміти. Вони вважають, що праві і всі мають їх слухати."

Додамо, що чемпіонат України відновиться 15 березня матчами 21-го туру.

Зараз ви читаєте новину «"Футбол — це така справа. Головне, щоб в Україні все було нормально" - перемир'я між ультрас триватиме далі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути