вівторок, 17 червня 2014 18:59

Фани "Таврії" просять кримську владу зберегти клуб

Фани "Таврії" просять кримську владу зберегти клуб

Вболівальники сімферопольської "Таврії" звернулися до керівництва клубу, уряду Криму і всіх небайдужих з проханням зберегти команду.

"Ми розуміємо, що клуб знаходиться на межі банкрутства, але не готові миритися з тим, що наша команда може зникнути. У ці дні, коли проходить свято великого футболу - чемпіонат світу в Бразилії, - всі наші думки і переживання тільки про одне - подальшу долю нашої команди", - написали фанати сімферопольського клубу у своєму відкритому листі.

Вони також відзначили, що необхідно берегти славну історію і горде ім'я клубу.

"Півстоліття наша команда грає під назвою "Таврія", потом і кров'ю заробляла собі ім'я і репутацію, перемагала в союзних змаганнях, вигравала Чемпіонат та Кубок України, брала участь в єврокубках, виховала і дала шлях у великий футбол безлічі кримських хлопчаків, стала візитною карткою і гордістю Криму! Анатолій Миколайович Заяєв, який віддав все своє життя "Таврії", боровся за неї у найважчі для команди часи і ніколи б не дозволив "Таврії" зникнути. На жаль, його більше немає з нами, а пам'ять про нього досі не увічнена. Зараз ми можемо втратити і "Таврію", - йдеться в листі.

"Ми сподіваємося, що ви зробите все, щоб зберегти "Таврію", її історію та досягнення, увічните пам'ять про Анатолія Заяєва", - підкреслили вболівальники "Таврії".

Зараз ви читаєте новину «Фани "Таврії" просять кримську владу зберегти клуб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути