вівторок, 03 квітня 2012 17:15

Євро-2012. На матч Україна-Швеція розкупили всі квитки

Євро-2012. На матч Україна-Швеція розкупили всі квитки

На стартовий поєдинок збірної України на Євро-2012 проти збірної Швеції вже розкуплені всі квитки за національною квотою. Про це повідомив заступник директора турніру Іван Федоренко, повідомляє ЛігаБізнесІнформ.

"Квитків на матч Україна - Швеція вже точно немає. Щодо інших матчів, як тільки УЄФА завершить підведення підсумків за квитками, ми будемо мати точні цифри, скільки складе додаткова квота для України", - сказав Федоренко, слова якого наводить інфоцентр Україна-2012.

Що стосується квитків загальних продажів, зараз, за словами Федоренка, відомо лише те, що є невелика кількість нерозпроданих квитків на матчі в Донецьку і Харкові. Остаточну інформацію про те, скільки вболівальників з якої країни і в яке приймаюче місто приїде, стане відомо лише в травні після додаткового розпродажу квитків.

Нагадаємо, матч Україна - Швеція відбудеться 11 червня в Києві на НСК "Олімпійський". Потім команда Олега Блохіна проведе дві гри в Донецьку з англійцями і французами.

Зараз ви читаєте новину «Євро-2012. На матч Україна-Швеція розкупили всі квитки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути