середа, 26 листопада 2014 09:53

"Це фантастика!" - Мессі став найкращим бомбардиром в історії Ліги чемпіонів
3

Фото: dailymail.co.uk

Нападник футбольного клубу "Барселона" Ліонель Мессі оновив рекорд за забитими м'ячами в Лізі чемпіонів. Про це повідомляється на офіційному сайті Союзу європейський футбольних асоціацій (УЄФА).

"Я дуже радий. Неймовірно, що я добився цього досягнення в настільки прекрасному і важливому турнірі. Це фантастика!", - заявив сам футболіст.

У гостьовому матчі п'ятого туру групового етапу турніру з кіпрським клубом АПОЕЛ (4:0) 27-річний аргентинець оформив хет-трик, довівши рахунок своїм голам у цьому турнірі до 74. Форвард відзначився на 38-й хвилині, тим самим побивши досягнення іспанця Рауля і португальця Кріштіану Роналду. На 58-й хвилині Мессі оформив дубль, а на 87-й - хет-трик, оновивши свій власний рекорд.

Рауль, який грав у Лізі чемпіонів за "Реал" і німецький "Шальке", забив 71 м'яч у 142 матчах. Форварду "королівського клубу" Роналду для повторення цього досягнення знадобилося провести 110 зустрічей, Мессі же встановив рекорд, зігравши 91 матч.

Аргентинський нападник чотири рази ставав кращим бомбардиром Ліги чемпіонів (у сезонах-2008/09, 2009/10, 2010/11 і 2011/12).

Зараз ви читаєте новину «"Це фантастика!" - Мессі став найкращим бомбардиром в історії Ліги чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути