четвер, 17 вересня 2015 14:32

Елтон без гітари, поліглот Мораес: мікст-зона після матчу "Динамо" - "Порту"
10

Ліга чемпіонів повернулася до Києва. "Динамо" у першому турі групового етапу зіграло внічию з португальським "Порту" - 2:2. Але на цьому матч не завершився.

 

"Гра" продовжилася у залі для прес-конференцій та мікст-зоні. Поки Сергій Ребров розповідав, що сталося з Андрієм Ярмоленком, а Хулен Лопетегі не захотів відповідати на питання журналістів, у змішаній зоні виник ажіотаж. Все-таки це Ліга чемпіонів. 

 

Найкозирніші місця дісталися каналам, які володіють правами на трансляцію матчів турніру. 

 

Далі розташувалися телеканали, які таких прав не мають і вся пишуча братія.

 

Першими із роздягальні почали виходити гравці "Динамо". "Непоганий старт. У нас ще все попереду, - сказав голкіпер Олександр Рибка. - Розумієте, у Лізі чемпіонів ніхто помилок не пробачає".

 

Захисник киян Євген Хачеріді привітав Віталія Буяльського з дебютним голом у Лізі чемпіонів. "Добре, що зрівняли рахунок наприкінці матчу. Гра справді була нічийною. Я б не сказав, що Абубакар дуже сильний нападник. Просто сьогодні йому вдалося двічі забити".

 

Артем Кравець міг вирвати перемогу для "Динамо" у компенсований арбітром час, але влучив у сітку воріт Ікера Касільяса із зовнішнього боку."Добре, що відігралися, але вдома треба було більше грати на перемогу", - зазначив нападник.

 

Португальський захисник "Динамо" Віторіну Антунеш був популярним серед португальських журналістів і довго з ними спілкувався. "Думаю, нічия - це справедливий результат. Треба набрати максимальну кількість очок у решти матчах", - сказав футболіст.

 

Нападник киян Жуніор Мораес виявився справжнім поліглотом. Російську він розуміє. Інтерв´ю журналістам давав англійською та іспанською. "Ми хотіли перемогти, але зараз вже треба думати про наступний поєдинок", - каже бразилець.

 

Більшість українських журналістів хотіли побачити Касільяса. Інші гравці "Порту" виявилися цікавими лише португальським репортерам. До речі, кожного футболіста супроводжував представник клубу у красивому клубному костюмі. "Розчарований нічиєю, - каже один із португальських колег. - Якби ми програвали і зрівняли рахунок, тоді можна було б радіти, а так втратили перемогу". 

 

Елтон, запасний воротар "Порту", прилетів до Києва з гітарою. Але на стадіон він її не взяв. На питання "Де гітара?", голкіпер лише посміхнувся і показав великий палець.

О пів на першу ночі журналісти почали розходитися. Касільяс так і не вийшов. 

Зараз ви читаєте новину «Елтон без гітари, поліглот Мораес: мікст-зона після матчу "Динамо" - "Порту"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути