понеділок, 20 жовтня 2014 17:04

"Донбас Арена" отримала критичні пошкодження під час роздачі допомоги матерям і дітям
21

Фото: shahtar.com

20 жовтня під час обстрілу Донецька значні пошкодження нанесені "Донбас Арені". Основний удар припав на західну частину стадіону, яка виходить на вулицю Челюскінців, говориться в повідомленні на офіційному сайті донеччан.

"В результаті найпотужнішого вибуху ударна хвиля завдала значної шкоди західної та східної частин арени, - коментує ситуацію в.о. гендиректора "Донбас Арени" Вадим Гунько. - Частина скляного фасаду обрушилася, значна його площа отримала критичні ушкодження. Також постраждали внутрішні приміщення споруди.

Зараз ведеться робота по фіксації ушкоджень, блокуються небезпечні зони. У нас прохання до всіх донеччан: ні за яких обставин не підходити до північної, західної та східної частин стадіону, це небезпечно".

Відзначається, що удар по стадіону припав тоді, коли там роздавали допомогу матерям і дітям в рамках проекту Ріната Ахметова "Допоможемо дітям!".

Відзначимо, що раніше "Донбас Арена" вже обстрілювалася. До того ж постраждала навчально-тренувальна база "гірників" "Кірша".

Зараз ви читаєте новину «"Донбас Арена" отримала критичні пошкодження під час роздачі допомоги матерям і дітям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути