неділя, 21 лютого 2010 17:24

До Євро-2012 у Тернополі реставрують стадіон

До Євро-2012 у Тернополі реставрують стадіон

Три з половиною мільйони гривень для ремонтних робіт центрального стадіону передбачила Тернопільська міська рада.

Під час наради за участю членів міський і обласний робочих груп з підготовки до проведення в Україні чемпіонату Європи з футболу "Євро-2012" визначені об"єми робіт з реконструкції стадіону і міського Палацу спорту. Для цього вже оголошений тендер. Визначений також перелік мотелів, кемпінгів і палаткових містечок, які діятимуть в період Євро-2012.

Учасники наради розглянули стан професійного футболу в регіоні, зокрема, пропозиції до Програми розвитку футболу в Тернопільській області в контексті "Євро-2012".

Вирішено звернутися до керівництва обласної державної адміністрації і обласної ради з проханням передбачити в бюджеті області на цей рік фінансування в розмірі близько чотирьох мільйонів гривень на підготовку до Євро-2012.

Нагадаємо, матчі Євро-2012 пройдуть на стадіонах Києва, Донецька, Харкова, Львова (Україна), Варшави, Гданська, Познані і Вроцлава (Польща). Відкриття чемпіонату відбудеться у Варшаві, а фінал - в Києві. Участь візьмуть 16 команд.

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «До Євро-2012 у Тернополі реставрують стадіон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути