четвер, 18 лютого 2010 17:54

"Пріоритетні об"єкти Євро-2012 матимуть достатнє фінансування" - Васюник

"Пріоритетні об"єкти Євро-2012 матимуть достатнє фінансування" - Васюник

Вчора, 17 лютого, уряд, за пропозицією віце-прем"єр-міністра України Івана Васюника, дав протокольне доручення забезпечити у найближчий тиждень достатнє фінансування пріоритетних об"єктів Євро-2012. Про це журналістів повідомив Васюник під час підходу до преси на НСК "Олімпійський".

"Сьогодні нагальним є забезпечення фінансування пріоритетних об"єктів Євро-2012. Крім НСК "Олімпійський", також ідеться про будівництво аеропортів у Донецьку, Харкові та Львові та фінансування завершення робіт на харківському стадіоні," – сказав Васюник.

Урядовий куратор Євро-2012 нагадав, що йдеться про виконання у повному обсязі постанови КМУ, яка була прийнята у січні щодо повного фінансування у січні-березні місяці ключових об"єктів Євро-2012.

Зокрема, це 90 мільйонів гривень потреби будівництва Донецького аеропорту, 250 млн. гривень - потреби на будівництво НСК "Олімпійський", 44 млн. - на дофінансування будівництва аеропорту "Бориспіль", 36 млн. гривень - на стадіон "Металіст" у Харкові, 21 мільйон гривень – на львівський аеропорт.

Також віце-прем"єр повідомив, що будівництво НСК "Олімпійський" в цьому році вже профінансовано на 150 мільйонів гривень. За планом, до кінця лютого потреби НСК "Олімпійський" на перших три місяці цього року будуть закриті.

"Відповідно до прийнятих урядом рішень на цей час НСК "Олімпійський" фінансується вчасно, пропорційно і відповідно до потреби. На січень – березень місяць за замовленням НСК має профінансуватися 250 мільйонів гривень", - підсумував Васюник.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Пріоритетні об"єкти Євро-2012 матимуть достатнє фінансування" - Васюник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути