середа, 17 лютого 2010 12:05

Уряд виділить 200 млн гривень на стадіон у Львові

Уряд виділить 200 млн гривень на стадіон у Львові

Віце-прем"єр-міністр України Іван Васюник після засідання Міжвідомчої робочої групи з питань будівництва львівського стадіону до ЄВРО-2012 відповів на питання журналістів.

"До цього часу і я вам сьогодні вже говорив, я не вбачаю, що фінансування буде проблемою. Уряд України, який співфінансує проект, не затримував жодним чином, і не буде затримувати свої зобов"язання щодо проекта. На цей рік в бюджеті заплановано 200 мільйонів гривень", - прокоментував Васюник питання фінансових ресурсів.

Він відзначив, що минулого року було виділено 100 мільйонів гривень, але вони всі не використані через те, що була певна перерва в будівництві.

"Я думаю і переконаний, що міська влада після того, як сьогодні була презентована система управління проектом, забезпечить адекватним кадровим ресурсом цю схему. На будівельному майданчику від особи замовника має бути повноцінний лідер проекту", - сказав віце прем"єр.

Якщо до 25 лютого всі вимоги щодо проекту не будуть виконані, то наслідком буде запровадження альтернативного варіанту, який дасть змогу дуже швидко відновити тут роботи.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Уряд виділить 200 млн гривень на стадіон у Львові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути