неділя, 31 серпня 2014 21:36

"Дніпро" вдома не впорався з "Ворсклою", "Металіст" залишився без перемоги в Києві

"Дніпро" вдома не впорався з "Ворсклою", "Металіст" залишився без перемоги в Києві

У Києві, в рамках 5-го туру УПЛ харківський "Металіст" зіграв внічию з донецьким "Металургом" -1: 1, "Зоря" на "Славутич-Арені" програла "Волині" - 1: 2 і "Дніпро" в домашніх стінах ледь не програв "Ворсклі" - 1: 1.

Харківські футболісти непогано почали матч і цілком по справі, забили гол завдяки Шав'єру на 13-й хвилині. Але вже до середини тайму номінальні господарі як мінімум на рівних грали з "Металістом", мали кілька відмінних моментів і, якби не Шуст і невдачливий Морозюк, рахунок міг бути вже на користь "Металурга". У другій половині "Металіст" не реалізував купу моментів, а відмінна контратака донеччан закінчилася голом Поступаленко на 83-й хвилині.

Гра "Дніпра" і "Ворскли" була рівною. Забійних моментів практично команди не створювали, але гостям вдалося придумати гол буквально з нічого в компенсований час першого тайму (Баранник). У другій половині зустрічі малюнок не помінявся. Тайм почався з заслуженого пенальті, який реалізував гравець "Дніпра" Калинич. "Дніпро" міг вирвати перемогу, але Кравченко з кількох метрів примудрився пробити поруч зі штангою.

"Зоря" в першому таймі продемонструвала справжній чоловічий футбол з "Волинню", яка на 5-й хвилині забила гол завдяки Бікфалві. Футболісти не балували глядачів красивими фінтами і комбінаціями в один дотик, але справжній, жорсткий футбол теж подобався уболівальникам. У другому таймі Караваєв на 76-й хвилині зрівняв рахунок, але облога лучан воріт Сантіні на останніх хвилинах принесла свої плоди. Гол на другій додатковій хвилині забив Мемешев.

Зараз ви читаєте новину «"Дніпро" вдома не впорався з "Ворсклою", "Металіст" залишився без перемоги в Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути