неділя, 02 грудня 2012 16:59

"Динамо" зіграє у Загребі без Гусєва, Хачеріді та Кранчара

"Динамо" зіграє у Загребі без Гусєва, Хачеріді та Кранчара
Олег Гусєв отримав розтягнення м'яза задньої поверхні стегна ФОТО: fcdynamo.kiev.ua

У найближчий вівторок київське "Динамо" проведе свій заключний поєдинок цього року - в рамках 6-го туру групового турніру Ліги чемпіонів команда Олега Блохіна зіграє на виїзді із загребським "Динамо". Однак, як повідомляє dynamo.kiev.ua, в цьому поєдинку український клуб буде змушений обійтися без ряду своїх провідних виконавців.

Перш за все, це стосується півзахисника киян Олега Гусєва, який в першому таймі п'ятничного матчу з ужгородською "Говерлою" отримав розтягнення м'яза задньої поверхні стегна і сьогодні тренувався за індивідуальною програмою з істотними обмеженнями. Про це розповів лікар "Динамо" Андрій Шморгун. У найближчі дні футболіст точно не зможе приступити до повноцінної роботи, тому в поєдинку із загребським "Динамо" він не зіграє.

Проблеми з м'язами відчуває і захисник "Динамо" Євген Хачеріді, який травмувався на одному з тренувань перед згаданим поєдинком з "Говерлою". В даний момент футболіст також працює індивідуально, і його участь у грі із загребським "Динамо" практично виключена.

Також продовжують відновлюватися від минулих пошкоджень і не тренуються в загальній групі Ніко Кранчар, Раффаель і Леандро Алмейда, на яких тренерський штаб "Динамо" не може розраховувати вже який матч поспіль.

Додамо, що в Загреб делегація київського "Динамо" відправиться завтра, о 10:30, чартерним рейсом з аеропорту "Бориспіль".

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" зіграє у Загребі без Гусєва, Хачеріді та Кранчара». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути