неділя, 02 грудня 2012 13:24

"Динамо" зіграє в Загребі під наглядом арбітра-дебютанта з Болгарії

"Динамо" зіграє в Загребі під наглядом арбітра-дебютанта з Болгарії
Станіслав Тодоров судив матч "Ворскли" у Лізі Європи ФОТО: dynamo.kiev.ua

У найближчий вівторок київське "Динамо" проведе свій останній матч у груповому турнірі Ліги чемпіонів: "біло-блакитні" зіграють на загребському "Максимірі" з хорватськими одноклубниками. Сьогодні УЄФА визначив рефері на цю зустріч.

Головним арбітром поєдинку призначено болгарина Станіслава Тодорова. 36-річний дилер з міста Шумен почав судити міжнародні матчі у 2006 році. З українцями зустрічався двічі: в 2007 році обслуговував матч молодіжних збірних Ліхтенштейну та України (1:3) у кваліфікації Євро-2009, а в 2011-му - гостьову гру полтавської "Ворскли" проти "Копенгагена" (0:1) у групі Ліги Європи.

Цікаво, що майбутнє протистояння київських і загребських "одноклубників" стане для Тодорова першим поєдинком в кар'єрі на рівні групового турніру Ліги чемпіонів.

На лініях Тодорову будуть допомагати Венціслав Гаврилов та Нікола Ангелов. Функції додаткових суддів, що стежать за подіями біля воріт команд, виконають Нікола Йорданов та Георгій Йорданов. "Четвертий" суддя - Іван Балчев. Вся бригада з Болгарії.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" зіграє в Загребі під наглядом арбітра-дебютанта з Болгарії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути