пʼятниця, 30 листопада 2012 18:35

"Динамо" перемогло "Говерлу" у результативному матчі

"Динамо" перемогло "Говерлу" у результативному матчі
"Говерлі" вдався швидкий гол ФОТО: fcdynamo.kiev.ua

Матчем на полі стадіону "Авангард" в Ужгороді відкрилася програма заключного туру ігор календарного року в прем'єр-лізі. Місцева "Говерла" зазнала поразки від київського "Динамо" з рахунком 2:4.

Господарям вдався швидкий гол у виконанні Сотіріса Балафаса, проте через дві хвилини динамівці відігралися стараннями Лукмана Аруни. До 18-ї хвилини кияни і зовсім вийшли вперед, а перед свистком на перерву бразильський талант "Динамо" Дуду провів третій гол гостей.

У другому таймі суперники продовжили грати в хорошому темпі. На 61-й хвилині Мірко Райчевіч відмінним ударом з дальньої дистанції вразив ворота столичної команди, щоправда, не без допомоги рикошету, а на 72-й хвилині Андрій Ярмоленко у своєму фірмовому стилі зробив рахунок 4:2. У компенсований арбітром час Андрій Богданов отримав друге попередження і залишив динамівців у меншості. Слідом за півзахисником другу жовту картку отримав і Балафас. Останні п'ять хвилин протистояння суперники провели в неповних складах.

Таким чином, на зимову перерву "Динамо" йде з 37 набраними очками. В активі "Говерли" 11 очок, ужгородці посідають передостаннє місце турнірної таблиці, повідомляє Чемпионат.com.

Чемпіонат України

18-й тур

Говерла - Динамо Київ 2:4 (1:3, 1:1)

Голи: 1:0 - 12 Балафас, 1:1 - 14 Лукман, 1:2 - 18 Ідейє, 1:3 - 45 Дуду, 2:3 - 61 Райчевіч, 2:4 - 72 Ярмоленко.

Говерла - Надь, Малішич, Бордіян, Щедраков, Балафас, Трухін (Міщенко, 70), Райчевіч, Едігарян (Лопес, 64), Печонкін, Одонкор, Ле Таллек (Косирін, 70).

Динамо Київ - Коваль, Велозу, Михалик, Бетао, Тайво, Лукман (Вукоєвич, 68), Гармаш, Дуду (Мехмеді, 89), Гусєв (Богданов, 25), Ярмоленко, Ідейє.

Попередження: Велозу (19), Едігарян (24), Лукман (45), Дуду (73), Балафас (78).

Вилучення: Балафас (90), Богданов (90).

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" перемогло "Говерлу" у результативному матчі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути