пʼятниця, 24 жовтня 2014 13:15

"Динамо" сприйняло данців як команду з чемпіонату України – 5 думок з приводу шокуючої поразки киян у Ольборзі

"Динамо" сприйняло данців як команду з чемпіонату України – 5 думок з приводу шокуючої поразки киян у Ольборзі
Фото: fcdynamo.kiev.ua

1. Відсутність ігрової практики. Востаннє "Динамо" грало серйозну гру 5 жовтня з "Шахтарем". Потім гравці команди роз'їхалися по своїх збірних. Достойною репетицією міг стати матч із "Говерлою", але керівництво клубу вирішило, що краще забрати три очки без боротьби. У результаті кияни вийшли на гру проти "Ольборга" як на продовження матчу в Ужгороді. Однак данці й не думали здаватися. Опонент киян у чемпіонаті – "Шахтар" проводить серйозні ігри із клубами - "однокласниками". Втрачає очки із "Зорею", проте не матиме проблем із виходом із групи Ліги чемпіонів.

2. Невміння грати першим номером. Основною моделлю гри Лобановського була гра на контратаках. Проте клуб завжди мав план "Б" на випадок, коли треба довготривале володіння територією. Нинішнє "Динамо" грає за однією схемою і неготове психологічно відіграватися.

3. Індивідуалізм Ярмоленка. Андрій дуже хотів зробити собі подарунок на день народження й так захопився, що зовсім забув про партнерів. У результаті справжніми іменинниками на полі були господарі.

4. Незрозумілі помилки захисників. Двічі за матч центральні оборонці киян скидали головою м'яч точно на ногу форвардам суперників. Обидві хиби стали результативними, бо данці були налаштовані використати бодай найменший шанс. У діях динамівців проглядалася благодушність: мовляв, не заб'ємо зараз, то відзначимося у наступній атаці. З таким настроєм важко перемагати.

5. Неготовність до боротьби. У чемпіонаті України суперник, який поведе в рахунку проти киян, відразу зачиняється на своїй половині поля й відбивається із останніх сил. Кияни вийшли на другий тайм із думкою, що зараз те саме робитиме "Ольборг". Однак данці грали в свою гру. Це виявилося повною несподіванкою для української команди.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" сприйняло данців як команду з чемпіонату України – 5 думок з приводу шокуючої поразки киян у Ольборзі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути