середа, 27 серпня 2014 12:27

"Динамо" підписало польського нападника

"Динамо" підписало польського нападника
Сьогодні Теодорчик проведе у складі "Динамо" своє перше тренування fcdynamo.kiev.ua

Футбольний клуб "Динамо" (Київ) підписав контракт з нападником польського клубу "Лех" і національної збірної Польщі Лукашем Теодорчиком. Угода розрахована на п'ять років, повідомляє офіційний сайт столичного клубу.

23-річний футболіст сьогодні проведе у складі "Динамо" своє перше тренування.

Поляк вже кілька днів перебуває в Україні, встиг пройти медичне обстеження в новій команді і узгодити умови особистого контракту.

Очікувалося, що презентація новобранця відбудеться у вівторок, але її перенесли на один день. Причиною тому став концерт відомої групи "Ляпіс Трубєцкой" на стадіоні "Динамо" у столиці 26 серпня, адже саме тут знаходиться основна частина офісів клубу.

"Лех" заробить на Теодорчику близько 4 млн. євро - це у 30 разів більше від тієї суми, яку польський клуб заплатив за нього, купивши у варшавської "Полонії".

"Селтік" в останній момент включився в боротьбу за форварда, запропонувавши таку ж суму полякам. І якби шотландці вийшли у груповий турнір ЛЧ, то напевно Лукаш віддав би перевагу "Селтіку", зважаючи на нестабільну політичну обстановку в Україні.

Sportowefakty відзначає, що Теодорчик буде 4-м у списку найдорожчих гравців польської "Екстракласи". Його випереджають тільки Адріан Межеєвський (5,25 млн. євро), Роберт Левандовський (4,75 млн. євро) і Лукаш Фаб´янскі (4,35 млн. євро).

Теодорчик стане першим польським гравцем в історії київського "Динамо".

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" підписало польського нападника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути