середа, 07 березня 2012 11:04

Денис Босянок став коментатором Євро-2012

Денис Босянок став коментатором Євро-2012
Денис Босянок з дружиною Ніною

Перший Національний уклав контракт з коментатором Денисом Босянком на коментування матчів Євро-2012.

"Ми раді, що переговори пройшли успішно, і наші вболівальники зможуть дістати задоволення від професійної роботи одного з найсильніших футбольних коментаторів України. Денис Босянок без перебільшення входить до п'ятірки кращих спортивних коментаторів нашої країни", – повідомив заступник генерального директора НТКУ Михайло Метревелі.

Нагадаємо, що футбольні баталії Євро-2012 на "Першому Національному" коментуватимуть три журналісти, одним з яких вже став спортивний оглядач каналу Андрій Столярчук. Тепер до його товариства приєднався відомий український телекоментатор Денис Босянок.  Євро-2012 на Першому Національному стане для нього п'ятим коментуванням найпрестижнішого турніру планети. Мільйони українців вважають його коментаторське мистецтво одним із найкращих на сучасному телебаченні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Заради Євро-2012 відмовився від краще оплачуваної роботи" - перший коментатор турніру

"Від співпраці з Першим Національним на Євро-2012 я очікую радості – особистої та загальної. І хочеться цю радість акумулювати і віддавати людям. Щоб вони через екрани моніторів отримали цей настрій і насолоджувалися великим футболом. Він наших футболістів чекаю, щоб вони помирали на рідній землі, але здобули перемогу!

Щоб вони віддавали свої серця, як уболівальники на трибунах та за екранами телевізорів будуть віддавати їм свої. Щоб був унісон сердець – на полі і у повітрі", – сказав коментатор Денис Босянок.

Раніше Михайло Метревелі зазначав, що при виборі коментаторів керівництво каналу передусім зважатиме на думку українських вболівальників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суркіс і Щербачов вчитимуть журналістів писати і коментувати футбол

"Хочу, щоб вболівальники самі порадили нам кандидатури, або, наприклад, визначили їх шляхом опитування на незалежному сайті. Ми будемо уважно вивчати побажання і максимально їх врахуємо", - сказав він.

Зараз ви читаєте новину «Денис Босянок став коментатором Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути