вівторок, 20 травня 2014 14:56

"Через травму Роман не підготувався до сезону" - батько Безуса

"Через травму Роман  не підготувався до сезону" - батько Безуса
Роман Безус ru.wikipedia.org

Атакувальний півзахисник Київського "Динамо" Роман Безус навесні не потрапляє до основного складу команди, бо через травму спини пропустив значну частину підготовчих зборів у міжсезоння. Про це Gazeta.ua розповів батько футболіста Анатолій Григорович.

"Перед зимовою перервою Роман серйозно травмував спину. Та колишній тренер киян Олег Блохін попросив його зіграти останні два матчі і Безус зіграв їх на уколах. Та коли він приїхав потім відпочивати додому, то не міг ні спати, ні відпочивати, ні ходити. Зверталися до народних цілителів, мануальних терапевтів, до лікарів у Києві. Вилікували, але через травму він не встиг нормально підготуватися і на початок сезону підійшов із зайвою вагою.

Тому, коли йшла підготовка, краще виглядав Беланда. Хоча все рівно за те, як Рома завзято працював — можна було б і його потихеньку підпускати. Але його зовсім перестали пускати на поле. А ви зрозумійте, що таке для футболіста тренуватися ухолосту. Отак і вийшло, що не вистачило десь самооцінки і працьовитості.

Це психологічний момент з яким він не зміг справитися, а я далеко не знав, що насправді відбувається. Телефонував йому, а він: "Усе добре, на тренуваннях все нормально", - розповів Безус-старший.

Розмови про те, що тренерський штаб киян свідомо виставляє в основу дорого купленого Беланду, Анатолій Безус відкидає

" Я сам тренер і прекрасно знаю, що грає завжди той, хто є сильнішим. Був би Рома сильнішим, то грав би він. Просто, на мою думку, саме через травму він і не входить в основу", - додав батько гравця.

Тим не менше Анатолій Безус переконаний, що восени Роман поверне свою найкращу форму.

"В оренду йти не треба. Дуже погано до цього ставлюся. Вважаю, що має проявити себе у "Динамо" і рухатися далі. У Роми є всі можливості і здібності грати у "Динамо". Якби їх не було, то він би туди не переходив. Та якщо і переходити кудись, то у клуб такого ж рівня, а назад вертатися не потрібно. Йому, ще тільки 23 роки, все попереду", - переконаний батько.

Окрім того, Безус-старший додає, що ставлення до сина з боку нового головного тренера Сергія Реброва кардинально різниться від того, що було раніше.

"У Реброва зовсім інший підхід до команди. Помітне кардинально інше ставлення до всіх футболістів, у тому числі і до молодих. І за це Реброва дуже поважають футболісти, це видно.  Сергій вболіває за своїх хлопців. Видно по замінам, які робить, по складу, який виставляє. Подивіться на ігри з "Зорею", "Таврією". У цих матчах він дав шанси молодим футболістам і це їх окриляє. Чого раніше такого не можна було робити?", - підсумував Анатолій Безус.

Зараз ви читаєте новину «"Через травму Роман не підготувався до сезону" - батько Безуса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути