вівторок, 27 вересня 2016 10:00

Як зіграли суперники українських клубів в єврокубках

Як зіграли суперники українських клубів в єврокубках
"Бешикташ" готується до матчу з "Динамо"

Суперники українських команд в єврокубках провели чергові матчі своїх національних чемпіонатів.

Ліга чемпіонів

Суперники київського "Динамо"

Турецький "Бешикташ" у 5-ту турі чемпіонату Туреччини зіграв унічию з "Галатасараєм" - 2:2. "Орли" двічі пропустили у першому таймі, але відігралися після перерви зусиллями Марсело і Тосуна. Команда Шенола Гюнеша йде на другому місці у турецькій суперлізі.

Італійський "Наполі" у матчі 6-го туру серії "А" обіграв "К'єво" з рахунком 2:0. Обидва м'ячі у першому таймі забили господарі — Габб'ядіні та Гамшик. Команда Маурісіо Саррі посідає друге місце у турнірній таблиці.

Португальська "Бенфіка" перемогла "Шавіш" - 2:0. М'ячі у другому таймі забили Костас Мітроглу та Піцці. Команда Руй Віторії лідирує у чемпіонаті Португалії після 6-ти зіграних турів.

Ліга Європи

Суперники донецького "Шахтаря"

Португальська "Брага" перед приїздом до Львова перемогла "Віторію Сетубал" - 2:1. Колишня команда Паулу Фонсеки пропустила першою, але у другому таймі змогла забити двічі зусиллями Алана та Едуарду. Після 6-ти турів "зброярі" посіли 4-ту позицію у чемпіонаті Туреччини.

Турецький "Коньяспор" мінімально поступився "Трабзонспору" - 0:1. Команда Айкута Коджамана на 9-тій позиції у турнірній таблиці.

Бельгійський "Гент" вдома переміг команду Романа Безуса "Сент-Трюйден" - 2:1. "Буйволи" розташовані на 4-й сходинці у чемпіонаті Бельгії.

Суперники луганської "Зорі"

"Манчестер Юнайтед" перед приїздом "Зорі" розтрощив чинного чемпіона Англії "Лестер" - 4:1. М'ячі за "червоних дияволів" забивали Смоллінг, Мата, Решфорд та Погба. Завдяки цій перемозі команда Жозе Моуріньйо піднялася на 3-е місце прем'єр-ліги.

Турецький "Фенербахче" вдома переміг "Газіантепспор" - 2:1. Команда Діка Адвоката розташувалася на 7-й позиції.

Лідер чемпіонату Нідерландів "Фейєноорд" познущався над "Родою". Матч завершився з рахунком 5:0 на користь команди Джованні ван Бронкхорста.

Додамо, що в середу "Динамо" на виїзді зіграє проти "Бешикташа". Наступного дня "Шахтар" у Львові прийме "Брагу", а "Зоря" гостюватиме в МЮ на "Олд Траффорд".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" і "Шахтар" німцям, "Зорю" - ізраїльтянам: хто розсудить українські клуби в єврокубках

Зараз ви читаєте новину «Як зіграли суперники українських клубів в єврокубках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути