субота, 28 лютого 2015 10:27

"Я спровокував Реброва на легкий головний біль" - Теодорчик

"Я спровокував Реброва на легкий головний біль" - Теодорчик
"Особливих емоцій "Евертон" ні в кого не викликав" - Теодорчик sport-express.ua

"Думаю, що своєю грою я спровокував Сергія Реброва на легкий головний біль. Зроблю все, що у моїх силах аби в "Динамо" прийшов мій час. Не маю іншого вибору ніж важка праця", – каже в інтерв'ю тижневику "Пілка ножна" польський форвард киян Лукаш Теодорчик.

"Коли увесь час сидиш на лаві запасних і дивишся, як грають твої партнери, хоч не хоч наростає роздратування. Однак знаю, що заламувати руки не варто, бо не допоможе. Тому я направляю енергію на тренування. Я завжди працюю на тренуваннях на 100% і роблю все можливе, щоб тренер звернув на мене увагу і ставив до основного складу із чистим сумлінням", – каже колишній снайпер "Леха" із Познані.

"Щойно завершилося тренування, як почалося жеребкування. Особливих емоцій "Евертон" ні в кого не викликав, бо слабких суперників там не лишилося. З клубом із Ліверпуля буде велике протистояння.

Суперники із англійської ліги – це великий виклик. Основним аспектом в боротьбі із англійським клубом буде фізична форма, проте ми сподіваємося на важку перемогу", – зазначив Теодорчик.

Зараз ви читаєте новину «"Я спровокував Реброва на легкий головний біль" - Теодорчик». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути