четвер, 30 жовтня 2014 14:20

Жінки можуть отримувати оргазм під час тренування

Жінки можуть отримувати оргазм під час тренування

Жінки здатні отримувати оргазм від занять спортом. Про це детальніше читайте далі.

Коргазм - це вид оргазму, що жінка здатна відчути під час виконання вправ із залученням м'язів кора.

Вперше термін "коргазм" зустрічається в 1953 році. Саме тоді сексолог Альфред Кінслей опублікував статтю в Sexual Behavior in the Human Female, в якій стверджував, що 5 % жінок, з якими він працює, розповідають про неочікувані оргазми під час фізичної активності. Дещо пізніше вчені з Університету Індіани опублікували перші результати наукового дослідження щодо реальної можливості жінок отримувати коргазм.

З 530 опитаних жінок у віці від 18 до 63 років 370 зазначили, що отримували оргазм або сексуальне задоволення від фізичного навантаження.

Правда, судячи з відгуків, коргазм все ж дещо відрізняється від оргазму. Його описують як м'язові скорочення низу живота без поколюючих відчуттів в області клітора. Однак, як і у випадку зі звичайним оргазмом - це яскрава кульмінаційна подія, яку важко з чимось переплутати.

Як отримати коргазм:

Особистий тренер і кінезіолог Дін Сомерсет розповідає: "Немає конкретної схеми досягнення коргазма, яка підійшла б кожному. Все залежить від анатомічних особливостей будови тіла, м'язового тонусу і, що важливо, емоційного стану людини. Вправи, в яких чиниться тиск на клітор, зовсім не гарантують коргазм ".

Сомерсет додає, що цікавий феномен навряд чи стосується тільки жінок, проте, серйозні дослідження з участю сильної статі не проводилися.

Стовідсоткових механізмів досягнення коргазма на жаль немає. Але якщо все ж спробувати сформулювати пару лайфхаків щодо того, як вичавити максимум зі звичайного тренування, то вони будуть такі:

1. Доведіть себе до нестями ритмічними вправами

Більшість жінок вказує, що оргазм настає після кількох ритмічних повторень, коли м'язи відчувають максимальну втому.

2. Вибирайте правильні "коргазмові" вправи

У них входять будь-які вправи на прес (особливо ті, в яких працює нижній прес, а ноги підняті над тілом), залізання по канату, танці на пілоні, катання на велосипеді. Біг, йогу і плавання теж не варто списувати з рахунків. Daily Mail пише, що 9 % жінок здатні відчувати оргазм навіть від спортивної ходьби.

Зараз ви читаєте новину «Жінки можуть отримувати оргазм під час тренування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути