вівторок, 21 лютого 2017 21:17

Жінка розвеселила правдою про секс після народження дітей

Автор: http://masiki.net/
 

26-річна мама двох дітей Келлі Брук опублікувала на Facebook відверту розповідь про спробу зайнятися сексом із чоловіком.

Про це пише goodhousekeeping

"Секс, о боже! Я не впевнена, коли в останній раз у нас був секс після народження дітей. Ми нагодували їх вечерею, почистили зуби, натягнули піжами і поклали спати раніше. Я знайшла запальничку і свічки, що покрилися пилом. Я спробувала бути сексуальною , незважаючи на всі наслідки пологів. Я знаю, що чоловік любить кожен дюйм мого тіла. Отже, ми залізли під ледь теплий душ (так як більшість бойлера з гарячою водою пішло на купання дітей). Пристрасно цілуючись у душі, ми, здається, чуємо фантомний плач дітей кожні 30 секунд. Намагаючись втриматися на ногах, я наступаю на іграшкового дельфіна і пошепки лаюся на нього. Відчайдушно намагаючись зберегти настрій, ми дивимося вниз і бачимо килимок з алфавітом. Ми - оточені. Обоє не витримуємо і починаємо сміятися так, що перехоплює подих".

Супроводивши свій пост фотографією того самого килимка, жінка отримала кілька коментарів з докорами: навіщо публікувати такі особисті речі? Але вона не звернула увагу на критиків.

Автор: Facebook
 

"Ви не зможете по-справжньому насолоджуватися своїми дітьми, якщо не будете сміятися над такими ситуаціями", - вважає Келлі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Позиція "складний пазл" стане незабутнім секс-експериментом

Пост зібрав вже більше 3 тис. лайків, а багато молодих батьків поділилися в коментарях своїми історіями про те, чи є секс після народження дітей.

58-річний китаєць, який ховається під псевдонімом Лі Чен, і його син Янян з провінції Гуйчжоу на південному заході країни, живуть із сімома гумовими ляльками. Іграшки замінили їм коханих і родичів.

Зараз ви читаєте новину «Жінка розвеселила правдою про секс після народження дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути